Caesar Must Die
%
73

Caesar Must Die

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Caesar Must Die

Moeite met waar je nou Caesar Must Die moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Caesar Must Die

Samenvatting

De opvoering van het befaamde Shakespeare-stuk Julius Caesar loopt ten einde, de artiesten worden onthaald met een uitbundig applaus. De lichten gaan uit, de acteurs verlaten het toneel en keren terug naar hun gevangeniscellen. Ze zijn allemaal gedetineerden in de Rebibbia-gevangenis in Rome. Een van hen vertelt: "Sinds ik kunst ontdekt heb, is deze cel pas echt een gevangenis geworden." Regisseurs Paolo en Vittorio Taviani volgden gedurende zes maanden de voorbereidingen van deze theaterproductie. Hun film laat zien hoe het universele karakter van Shakespeares taal de acteurs helpt hun eigen rol te begrijpen en in zijn wereld te stappen waarin interactie bestaat tussen vriendschap en verraad, macht, oneerlijkheid en geweld.

Regisseur en acteurs

 • Paolo Taviani portait

  Paolo Taviani

  Director

 • Vittorio Taviani portait

  Vittorio Taviani

  Director

 • Cosimo Rega portait

  Cosimo Rega

  Cassio

 • Salvatore Striano portait

  Salvatore Striano

  Bruto

 • Giovanni Arcuri portait

  Giovanni Arcuri

  Cesare

 • Antonio Frasca portrait

  Antonio Frasca

  Marcantonio

 • J. Dario Bonetti portrait

  J. Dario Bonetti

  Decio

 • Vincenzo Gallo portrait

  Vincenzo Gallo

  Lucio

Trailers

Caesar Must Die

Caesar Must Die streamen

Caesar Must Die streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Caesar Must Die downloaden

Zin om Caesar Must Die te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Caesar Must Die te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Caesar Must Die torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Caesar Must Die makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Caesar Must Die trailer

Wil je er zeker van zijn dat Caesar Must Die jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.