Caesar Must Die
%
73

Caesar Must Die

Bekijk de trailer

Kijk Caesar Must Die

Moeite met waar je nou Caesar Must Die moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De opvoering van het befaamde Shakespeare-stuk Julius Caesar loopt ten einde, de artiesten worden onthaald met een uitbundig applaus. De lichten gaan uit, de acteurs verlaten het toneel en keren terug naar hun gevangeniscellen. Ze zijn allemaal gedetineerden in de Rebibbia-gevangenis in Rome. Een van hen vertelt: "Sinds ik kunst ontdekt heb, is deze cel pas echt een gevangenis geworden." Regisseurs Paolo en Vittorio Taviani volgden gedurende zes maanden de voorbereidingen van deze theaterproductie. Hun film laat zien hoe het universele karakter van Shakespeares taal de acteurs helpt hun eigen rol te begrijpen en in zijn wereld te stappen waarin interactie bestaat tussen vriendschap en verraad, macht, oneerlijkheid en geweld.

Regisseur en acteurs

 • Paolo Taviani portait

  Paolo Taviani

  Director

 • Vittorio Taviani portait

  Vittorio Taviani

  Director

 • Cosimo Rega portait

  Cosimo Rega

  Cassio

 • Salvatore Striano portait

  Salvatore Striano

  Bruto

 • Giovanni Arcuri portait

  Giovanni Arcuri

  Cesare

 • Antonio Frasca portrait

  Antonio Frasca

  Marcantonio

 • J. Dario Bonetti portrait

  J. Dario Bonetti

  Decio

 • Vincenzo Gallo portrait

  Vincenzo Gallo

  Lucio

Trailers

Caesar Must Die

Veel gehoord over Caesar Must Die en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Caesar Must Die heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Caesar Must Die streamen

Wil je Caesar Must Die, de movie met Cosimo Rega, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Caesar Must Die zelfs gratis kijken.

Caesar Must Die downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Caesar Must Die ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Caesar Must Die er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Caesar Must Die torrent

Op zoek naar een torrent van Caesar Must Die? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Caesar Must Die te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Caesar Must Die trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Caesar Must Die. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.