Caesar Must Die
%
73

Caesar Must Die

Bekijk de trailer

Kijk Caesar Must Die

Moeite met waar je nou Caesar Must Die moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De opvoering van het befaamde Shakespeare-stuk Julius Caesar loopt ten einde, de artiesten worden onthaald met een uitbundig applaus. De lichten gaan uit, de acteurs verlaten het toneel en keren terug naar hun gevangeniscellen. Ze zijn allemaal gedetineerden in de Rebibbia-gevangenis in Rome. Een van hen vertelt: "Sinds ik kunst ontdekt heb, is deze cel pas echt een gevangenis geworden." Regisseurs Paolo en Vittorio Taviani volgden gedurende zes maanden de voorbereidingen van deze theaterproductie. Hun film laat zien hoe het universele karakter van Shakespeares taal de acteurs helpt hun eigen rol te begrijpen en in zijn wereld te stappen waarin interactie bestaat tussen vriendschap en verraad, macht, oneerlijkheid en geweld.

Regisseur en acteurs

 • Paolo Taviani portait

  Paolo Taviani

  Director

 • Vittorio Taviani portait

  Vittorio Taviani

  Director

 • Cosimo Rega portait

  Cosimo Rega

  Cassio

 • Salvatore Striano portait

  Salvatore Striano

  Bruto

 • Giovanni Arcuri portait

  Giovanni Arcuri

  Cesare

 • Antonio Frasca portrait

  Antonio Frasca

  Marcantonio

 • J. Dario Bonetti portrait

  J. Dario Bonetti

  Decio

 • Vincenzo Gallo portrait

  Vincenzo Gallo

  Lucio

Trailers

Caesar Must Die

Wil je Caesar Must Die kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Caesar Must Die streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Caesar Must Die niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Caesar Must Die zelfs gratis bekijken.

Caesar Must Die downloaden

Wil je Caesar Must Die ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Caesar Must Die overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Caesar Must Die torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Caesar Must Die is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Caesar Must Die trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Caesar Must Die de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.