Cafard
%
69

Cafard

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cafard

Moeite met waar je nou Cafard moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cafard

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Oostende, 1914. Terwijl Jean Mordant de wereldtitel worstelen behaalt, wordt zijn jonge dochter Mimi belaagd door Duitse soldaten. Jean zweert dat hij het onrecht zal wreken en neemt dienst bij het prestigieuze ACM-korps, de allereerste tankdivisie ter wereld. Tegen zijn zin wordt hij meegesleurd in een reis rond de wereld. Een dramatische reis die zijn wereldbeeld voorgoed zal veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Jan Bultheel portrait

  Jan Bultheel

  Director

 • Sebastien Dewaele portrait

  Sebastien Dewaele

  Victor

 • Dinara Drukarova portait

  Dinara Drukarova

  Jelena

 • Benoit Gob portrait

  Benoit Gob

  Eduard

 • Maarten Ketels portait

  Maarten Ketels

  Guido

 • Wim Willaert portait

  Wim Willaert

  Jean Mordant

 • Julie Gayet portait

  Julie Gayet

  Yelena Dimitrieva (voice)

 • Benoît Magimel portait

  Benoît Magimel

  Jean Mordant (voice)

Trailers

Cafard

Zin om Cafard lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cafard te bekijken voor je op een rijtje.

Cafard downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cafard downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cafard. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cafard er ook in SD heel goed uit.

Cafard streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cafard net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cafard hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cafard helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cafard torrent

Denk je dat je om Cafard te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cafard trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cafard de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.