Cafard
%
69

Cafard

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cafard

Moeite met waar je nou Cafard moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cafard

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Oostende, 1914. Terwijl Jean Mordant de wereldtitel worstelen behaalt, wordt zijn jonge dochter Mimi belaagd door Duitse soldaten. Jean zweert dat hij het onrecht zal wreken en neemt dienst bij het prestigieuze ACM-korps, de allereerste tankdivisie ter wereld. Tegen zijn zin wordt hij meegesleurd in een reis rond de wereld. Een dramatische reis die zijn wereldbeeld voorgoed zal veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Jan Bultheel portrait

  Jan Bultheel

  Director

 • Sebastien Dewaele portrait

  Sebastien Dewaele

  Victor

 • Dinara Drukarova portait

  Dinara Drukarova

  Jelena

 • Benoit Gob portrait

  Benoit Gob

  Eduard

 • Maarten Ketels portait

  Maarten Ketels

  Guido

 • Wim Willaert portait

  Wim Willaert

  Jean Mordant

 • Julie Gayet portait

  Julie Gayet

  Yelena Dimitrieva (voice)

 • Benoît Magimel portait

  Benoît Magimel

  Jean Mordant (voice)

Trailers

Cafard

Wil je Cafard kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cafard streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cafard niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cafard zelfs gratis bekijken.

Cafard downloaden

Wil je Cafard ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cafard overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cafard torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cafard is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cafard trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cafard de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.