Café Astoria
%
76

Café Astoria

Kijk Café Astoria

Moeite met waar je nou Café Astoria moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The city of Maribor before the Second World War, and Maribor after its liberation mark the period in which the film Cafe Astoria is set. The story relates with a gentle melancholy and a slight irony the lives of a middle-class family: the cafe owner, his wife and their son. Through their individual destinies we become acquainted with the social and historical background of a by-gone era; the social and national differences of pre-war Maribor, divisions among the wealthy and poor, and nationally minded Slovenes and fanatic Germanophils. The first year after the war introduced the absurd characteristic cruel measures of the so-called revolutionary social transformations in which calamity and coincidence intervene, resulting in events of comic nature, of course, as seen from a safe distance of fifty years.

Café Astoria

Wil je Café Astoria kijken? De movie vanuit 1989 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Café Astoria op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Café Astoria met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Café Astoria downloaden

Het downloaden van Café Astoria is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Café Astoria ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Café Astoria streamen

Het streamen van Café Astoria heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Café Astoria online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Café Astoria kijkt. Ideaal!

Café Astoria torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Café Astoria. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Café Astoria trailer

Bekijk eerst even de trailer van Café Astoria voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.