Café de Flore
%
74

Café de Flore

Nu kijken

Kijk Café de Flore

Moeite met waar je nou Café de Flore moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Café de Flore

Samenvatting

Tussen het Parijs van de jaren '60 en het hedendaagse Montréal ontplooit zich een groots liefdesverhaal van epische proporties; af en toe somber, dan weer kleurrijk, of verwarrend, maar desondanks vol hoop. Een fabelachtig getint verhaal, gebaad in een bij wijlen surreëel licht. Café de Flore vertelt over de verweven lotsbestemmingen van Jacqueline, een jonge Parijse moeder met een bijzonder kind, en Antoine, een DJ in Montréal omringd door vrouwen. Wat hen bindt, is de liefde: benevelend, onbeholpen...

Regisseur en acteurs

 • Jean-Marc Vallée portait

  Jean-Marc Vallée

  Director

 • Vanessa Paradis portait

  Vanessa Paradis

  Jacqueline

 • Hélène Florent portait

  Hélène Florent

  Carole

 • Evelyne Brochu portait

  Evelyne Brochu

  Rose

 • Marin Gerrier portrait

  Marin Gerrier

  Laurent

 • Kevin Parent portait

  Kevin Parent

  Antoine Godin

Café de Flore

Wil je Café de Flore kijken? De movie van Jean-Marc Vallée uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Café de Flore op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Café de Flore met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Café de Flore downloaden

Het downloaden van Café de Flore is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Café de Flore ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Café de Flore streamen

Het streamen van Café de Flore heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Café de Flore online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Café de Flore kijkt. Ideaal!

Café de Flore torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Café de Flore. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Café de Flore trailer

Bekijk eerst even de trailer van Café de Flore voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.