Café de Flore
%
74

Café de Flore

Nu kijken

Kijk Café de Flore

Moeite met waar je nou Café de Flore moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Café de Flore

Samenvatting

Tussen het Parijs van de jaren '60 en het hedendaagse Montréal ontplooit zich een groots liefdesverhaal van epische proporties; af en toe somber, dan weer kleurrijk, of verwarrend, maar desondanks vol hoop. Een fabelachtig getint verhaal, gebaad in een bij wijlen surreëel licht. Café de Flore vertelt over de verweven lotsbestemmingen van Jacqueline, een jonge Parijse moeder met een bijzonder kind, en Antoine, een DJ in Montréal omringd door vrouwen. Wat hen bindt, is de liefde: benevelend, onbeholpen...

Regisseur en acteurs

 • Jean-Marc Vallée portait

  Jean-Marc Vallée

  Director

 • Vanessa Paradis portait

  Vanessa Paradis

  Jacqueline

 • Hélène Florent portait

  Hélène Florent

  Carole

 • Evelyne Brochu portait

  Evelyne Brochu

  Rose

 • Marin Gerrier portrait

  Marin Gerrier

  Laurent

 • Kevin Parent portait

  Kevin Parent

  Antoine Godin

Café de Flore

Benieuwd naar Café de Flore? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Café de Flore kunt bekijken.

Café de Flore streamen

Wil je Café de Flore streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Café de Flore gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Café de Flore downloaden

movies als Café de Flore kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Café de Flore. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Café de Flore. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Café de Flore torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Café de Flore te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Café de Flore trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Café de Flore je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!