Café de Flore
%
74

Café de Flore

Nu kijken

Kijk Café de Flore

Moeite met waar je nou Café de Flore moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Café de Flore

Samenvatting

Tussen het Parijs van de jaren '60 en het hedendaagse Montréal ontplooit zich een groots liefdesverhaal van epische proporties; af en toe somber, dan weer kleurrijk, of verwarrend, maar desondanks vol hoop. Een fabelachtig getint verhaal, gebaad in een bij wijlen surreëel licht. Café de Flore vertelt over de verweven lotsbestemmingen van Jacqueline, een jonge Parijse moeder met een bijzonder kind, en Antoine, een DJ in Montréal omringd door vrouwen. Wat hen bindt, is de liefde: benevelend, onbeholpen...

Regisseur en acteurs

 • Jean-Marc Vallée portait

  Jean-Marc Vallée

  Director

 • Vanessa Paradis portait

  Vanessa Paradis

  Jacqueline

 • Hélène Florent portait

  Hélène Florent

  Carole

 • Evelyne Brochu portait

  Evelyne Brochu

  Rose

 • Marin Gerrier portrait

  Marin Gerrier

  Laurent

 • Kevin Parent portait

  Kevin Parent

  Antoine Godin

Café de Flore

Zin om Café de Flore lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Café de Flore te bekijken voor je op een rijtje.

Café de Flore downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Café de Flore downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Café de Flore. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Café de Flore er ook in SD heel goed uit.

Café de Flore streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Café de Flore net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Café de Flore hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Café de Flore helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Café de Flore torrent

Denk je dat je om Café de Flore te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Café de Flore trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Café de Flore de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.