Café de Flore
%
74

Café de Flore

Nu kijken

Kijk Café de Flore

Moeite met waar je nou Café de Flore moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Café de Flore

Samenvatting

Tussen het Parijs van de jaren '60 en het hedendaagse Montréal ontplooit zich een groots liefdesverhaal van epische proporties; af en toe somber, dan weer kleurrijk, of verwarrend, maar desondanks vol hoop. Een fabelachtig getint verhaal, gebaad in een bij wijlen surreëel licht. Café de Flore vertelt over de verweven lotsbestemmingen van Jacqueline, een jonge Parijse moeder met een bijzonder kind, en Antoine, een DJ in Montréal omringd door vrouwen. Wat hen bindt, is de liefde: benevelend, onbeholpen...

Regisseur en acteurs

 • Jean-Marc Vallée portait

  Jean-Marc Vallée

  Director

 • Vanessa Paradis portait

  Vanessa Paradis

  Jacqueline

 • Hélène Florent portait

  Hélène Florent

  Carole

 • Evelyne Brochu portait

  Evelyne Brochu

  Rose

 • Marin Gerrier portrait

  Marin Gerrier

  Laurent

 • Kevin Parent portait

  Kevin Parent

  Antoine Godin

Café de Flore

Op zoek naar Café de Flore? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Café de Flore streamen

Het streamen van movies als Café de Flore heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Café de Flore waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Café de Flore dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Café de Flore downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Café de Flore te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Café de Flore torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Café de Flore trailer

Weet je nog niet zeker of Café de Flore jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.