Café de Flore
%
74

Café de Flore

Nu kijken

Kijk Café de Flore

Moeite met waar je nou Café de Flore moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Café de Flore

Samenvatting

Tussen het Parijs van de jaren '60 en het hedendaagse Montréal ontplooit zich een groots liefdesverhaal van epische proporties; af en toe somber, dan weer kleurrijk, of verwarrend, maar desondanks vol hoop. Een fabelachtig getint verhaal, gebaad in een bij wijlen surreëel licht. Café de Flore vertelt over de verweven lotsbestemmingen van Jacqueline, een jonge Parijse moeder met een bijzonder kind, en Antoine, een DJ in Montréal omringd door vrouwen. Wat hen bindt, is de liefde: benevelend, onbeholpen...

Regisseur en acteurs

 • Jean-Marc Vallée portait

  Jean-Marc Vallée

  Director

 • Vanessa Paradis portait

  Vanessa Paradis

  Jacqueline

 • Hélène Florent portait

  Hélène Florent

  Carole

 • Evelyne Brochu portait

  Evelyne Brochu

  Rose

 • Marin Gerrier portrait

  Marin Gerrier

  Laurent

 • Kevin Parent portait

  Kevin Parent

  Antoine Godin

Café de Flore

Wil je Café de Flore kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Café de Flore streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Café de Flore niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Café de Flore zelfs gratis bekijken.

Café de Flore downloaden

Wil je Café de Flore ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Café de Flore overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Café de Flore torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Café de Flore is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Café de Flore trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Café de Flore de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.