Cafe Society
%
55

Cafe Society

Kijk Cafe Society

Moeite met waar je nou Cafe Society moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

New York 1952. Mickey Jelke inherits a big sum of money and spends his nights in Manhattan, painting the city red. Night after night, he can be found in one Broadway bar or the other, in the company of disreputable persons like pimps and prostitutes. One day,a shady cop, aided by Mickey's own girlfriend, Patricia, decides to accuse him of running a prostitution network. A scandal breaks out.

Regisseur en acteurs

 • Raymond De Felitta portait

  Raymond De Felitta

  Director

 • Frank Whaley portait

  Frank Whaley

  Mickey Jelke

 • Peter Gallagher portait

  Peter Gallagher

  Jack Kale

 • Lara Flynn Boyle portait

  Lara Flynn Boyle

  Pat Ward

 • John Spencer portait

  John Spencer

  Ray Davioni

Cafe Society

Op zoek naar Cafe Society? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cafe Society streamen

Het streamen van movies als Cafe Society heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Cafe Society waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cafe Society dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cafe Society downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Cafe Society te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cafe Society torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cafe Society trailer

Weet je nog niet zeker of Cafe Society jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.