Cage
%
49

Cage

Kijk Cage

Moeite met waar je nou Cage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A GI in Vietnam saves his buddy's life, but in the process is shot in the head. The injury results in brain damage to the point where he basically has a child's brain in a (very large) man's body. When they get out of the army the two open up a bar together, but some local gangsters make things tough for them after they refuse to take part in brutal "cage" matches where fighters battle to the point of serious injury and/or death.

Regisseur en acteurs

 • Lang Elliott portait

  Lang Elliott

  Director

 • Lou Ferrigno portait

  Lou Ferrigno

  Billy Thomas

 • Reb Brown portait

  Reb Brown

  Scott Monroe

 • Michael Dante portait

  Michael Dante

  Tony Baccola

 • Mike Moroff portait

  Mike Moroff

  Mario

 • Al Leong portait

  Al Leong

  Tiger Joe

Cage

Op zoek naar Cage? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cage streamen

Het streamen van movies als Cage heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Cage waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cage dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cage downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Cage te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cage torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cage trailer

Weet je nog niet zeker of Cage jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.