Cage Dive
%
95

Cage Dive

Nu kijken

Kijk Cage Dive

Moeite met waar je nou Cage Dive moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cage Dive

Samenvatting

Cage Dive volgt drie vrienden uit California die erop uit trekken om een auditievideo te filmen vooreen extreme-reality spelshow. Om echt op te vallen besluiten ze naar Australië te reizen en zichzelf te filmen terwijl ze een zo'n extreem mogelijke activiteit doen… duiken met mensenhaaien. De duik gaat catastrofaal mis en zorgt ervoor dat ze aas worden in een zee vol hongerige witte haaien. Plotseling verandert hun auditiefilmpje in een ware strijd om te overleven...

Regisseur en acteurs

 • Gerald Rascionato portrait

  Gerald Rascionato

  Director

 • Suzanne Dervish-Ali portait

  Suzanne Dervish-Ali

  Sammy

 • Megan Peta Hill portait

  Megan Peta Hill

  Megan

 • Joel Hogan portait

  Joel Hogan

  Jeff

 • Pete Valley portait

  Pete Valley

  Greg

 • Tara Wraith portrait

  Tara Wraith

  Tara

 • Josh Potthoff portrait

  Josh Potthoff

  Josh

 • Mark Fell portrait

  Mark Fell

  Diver

Cage Dive

Veel gehoord over Cage Dive en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cage Dive heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cage Dive streamen

Wil je Cage Dive, de movie met Suzanne Dervish-Ali, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cage Dive zelfs gratis kijken.

Cage Dive downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cage Dive ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cage Dive er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cage Dive torrent

Op zoek naar een torrent van Cage Dive? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cage Dive te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cage Dive trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cage Dive. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.