Cage Dive
%
95

Cage Dive

Nu kijken

Kijk Cage Dive

Moeite met waar je nou Cage Dive moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cage Dive

Samenvatting

Cage Dive volgt drie vrienden uit California die erop uit trekken om een auditievideo te filmen vooreen extreme-reality spelshow. Om echt op te vallen besluiten ze naar Australië te reizen en zichzelf te filmen terwijl ze een zo'n extreem mogelijke activiteit doen… duiken met mensenhaaien. De duik gaat catastrofaal mis en zorgt ervoor dat ze aas worden in een zee vol hongerige witte haaien. Plotseling verandert hun auditiefilmpje in een ware strijd om te overleven...

Regisseur en acteurs

 • Gerald Rascionato portrait

  Gerald Rascionato

  Director

 • Suzanne Dervish-Ali portait

  Suzanne Dervish-Ali

  Sammy

 • Megan Peta Hill portait

  Megan Peta Hill

  Megan

 • Joel Hogan portait

  Joel Hogan

  Jeff

 • Pete Valley portait

  Pete Valley

  Greg

 • Tara Wraith portrait

  Tara Wraith

  Tara

 • Josh Potthoff portrait

  Josh Potthoff

  Josh

 • Mark Fell portrait

  Mark Fell

  Diver

Cage Dive

Op zoek naar Cage Dive? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cage Dive streamen

Het streamen van movies als Cage Dive heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Cage Dive waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cage Dive dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cage Dive downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Cage Dive te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cage Dive torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cage Dive trailer

Weet je nog niet zeker of Cage Dive jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.