Cage Dive
%
95

Cage Dive

Nu kijken

Kijk Cage Dive

Moeite met waar je nou Cage Dive moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cage Dive

Samenvatting

Cage Dive volgt drie vrienden uit California die erop uit trekken om een auditievideo te filmen vooreen extreme-reality spelshow. Om echt op te vallen besluiten ze naar Australië te reizen en zichzelf te filmen terwijl ze een zo'n extreem mogelijke activiteit doen… duiken met mensenhaaien. De duik gaat catastrofaal mis en zorgt ervoor dat ze aas worden in een zee vol hongerige witte haaien. Plotseling verandert hun auditiefilmpje in een ware strijd om te overleven...

Regisseur en acteurs

 • Gerald Rascionato portrait

  Gerald Rascionato

  Director

 • Suzanne Dervish-Ali portait

  Suzanne Dervish-Ali

  Sammy

 • Megan Peta Hill portait

  Megan Peta Hill

  Megan

 • Joel Hogan portait

  Joel Hogan

  Jeff

 • Pete Valley portait

  Pete Valley

  Greg

 • Tara Wraith portrait

  Tara Wraith

  Tara

 • Josh Potthoff portrait

  Josh Potthoff

  Josh

 • Mark Fell portrait

  Mark Fell

  Diver

Cage Dive

Cage Dive streamen

Cage Dive streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Cage Dive downloaden

Zin om Cage Dive te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Cage Dive te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Cage Dive torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Cage Dive makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Cage Dive trailer

Wil je er zeker van zijn dat Cage Dive jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.