Cage Dive
%
95

Cage Dive

Nu kijken

Kijk Cage Dive

Moeite met waar je nou Cage Dive moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cage Dive

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Cage Dive volgt drie vrienden uit California die erop uit trekken om een auditievideo te filmen vooreen extreme-reality spelshow. Om echt op te vallen besluiten ze naar Australië te reizen en zichzelf te filmen terwijl ze een zo'n extreem mogelijke activiteit doen… duiken met mensenhaaien. De duik gaat catastrofaal mis en zorgt ervoor dat ze aas worden in een zee vol hongerige witte haaien. Plotseling verandert hun auditiefilmpje in een ware strijd om te overleven...

Regisseur en acteurs

 • Gerald Rascionato portait

  Gerald Rascionato

  Director

 • Suzanne Dervish-Ali portait

  Suzanne Dervish-Ali

  Sammy

 • Megan Peta Hill portait

  Megan Peta Hill

  Megan

 • Joel Hogan portait

  Joel Hogan

  Jeff

 • Pete Valley portait

  Pete Valley

  Greg

 • Tara Wraith portait

  Tara Wraith

  Tara

 • Josh Potthoff portait

  Josh Potthoff

  Josh

 • Mark Fell portait

  Mark Fell

  Diver

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Cage Dive

Wil je Cage Dive kijken? De movie van Gerald Rascionato uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cage Dive op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cage Dive met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cage Dive downloaden

Het downloaden van Cage Dive is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cage Dive ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cage Dive streamen

Het streamen van Cage Dive heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cage Dive online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cage Dive kijkt. Ideaal!

Cage Dive torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cage Dive. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cage Dive trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cage Dive voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.