Cage Dive
%
95

Cage Dive

Nu kijken

Kijk Cage Dive

Moeite met waar je nou Cage Dive moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cage Dive

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Cage Dive volgt drie vrienden uit California die erop uit trekken om een auditievideo te filmen vooreen extreme-reality spelshow. Om echt op te vallen besluiten ze naar Australië te reizen en zichzelf te filmen terwijl ze een zo'n extreem mogelijke activiteit doen… duiken met mensenhaaien. De duik gaat catastrofaal mis en zorgt ervoor dat ze aas worden in een zee vol hongerige witte haaien. Plotseling verandert hun auditiefilmpje in een ware strijd om te overleven...

Regisseur en acteurs

 • Gerald Rascionato portrait

  Gerald Rascionato

  Director

 • Suzanne Dervish-Ali portait

  Suzanne Dervish-Ali

  Sammy

 • Megan Peta Hill portait

  Megan Peta Hill

  Megan

 • Joel Hogan portait

  Joel Hogan

  Jeff

 • Pete Valley portait

  Pete Valley

  Greg

 • Tara Wraith portrait

  Tara Wraith

  Tara

 • Josh Potthoff portrait

  Josh Potthoff

  Josh

 • Mark Fell portrait

  Mark Fell

  Diver

Cage Dive

Benieuwd naar Cage Dive? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Cage Dive kunt bekijken.

Cage Dive streamen

Wil je Cage Dive streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Cage Dive gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Cage Dive downloaden

movies als Cage Dive kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Cage Dive. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cage Dive. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Cage Dive torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Cage Dive te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Cage Dive trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Cage Dive je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!