Cairo Time
%
67

Cairo Time

Nu kijken

Kijk Cairo Time

Moeite met waar je nou Cairo Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cairo Time

Samenvatting

De overwerkte Juliette (Patricia Clarkson, Woody Allen's Whatever Works) heeft in Cairo afgesproken met haar man Mark, die er voor de UNO werkt, om samen eens helemaal te ontspannen. Maar bij haar aankomst hoort ze tot haar ontsteltenis dat Mark in de Gazastrook opgehouden is. Omdat het niet vanzelfsprekend is als - blonde- vrouw alleen in de straten van Cairo rond te lopen, vraagt Mark zijn Egyptische vriend Tareq (Alexander Siddig) Juliette alvast kennis te laten maken met de vele kleuren en geuren van Caïro. Langzaamaan groeit er een amoureus getinte medeplichtigheid tussen hen... Een romantisch drama van Ruba Nadda. Winaar van de prijs voor beste Canadese speelfilm op het Toronto International Film Festival 2009.

Regisseur en acteurs

 • Ruba Nadda portait

  Ruba Nadda

  Director

 • Patricia Clarkson portait

  Patricia Clarkson

  Juliette Grant

 • Alexander Siddig portait

  Alexander Siddig

  Tareq Khalifa

 • Elena Anaya portait

  Elena Anaya

  Kathryn

 • Amina Annabi portait

  Amina Annabi

  Yasmeen

 • Tom McCamus portait

  Tom McCamus

  Mark

 • Mona Hala portrait

  Mona Hala

  Jameelah

 • Fadia Nadda portrait

  Fadia Nadda

  Hanan

 • Mohamed Abdel Fatah portrait

  Mohamed Abdel Fatah

  Customs Officer

 • Hossam Abdulla portrait

  Hossam Abdulla

  Porter

 • Nabil Shazli portrait

  Nabil Shazli

  Manager

 • Roanne Bell portrait

  Roanne Bell

  Sharon

 • Andrew Cullen portrait

  Andrew Cullen

  Jim

Cairo Time

Op zoek naar Cairo Time? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cairo Time streamen

Het streamen van movies als Cairo Time heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Cairo Time waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cairo Time dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cairo Time downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Cairo Time te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cairo Time torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cairo Time trailer

Weet je nog niet zeker of Cairo Time jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.