Cairo Time
%
67

Cairo Time

Nu kijken

Kijk Cairo Time

Moeite met waar je nou Cairo Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cairo Time

Samenvatting

De overwerkte Juliette (Patricia Clarkson, Woody Allen's Whatever Works) heeft in Cairo afgesproken met haar man Mark, die er voor de UNO werkt, om samen eens helemaal te ontspannen. Maar bij haar aankomst hoort ze tot haar ontsteltenis dat Mark in de Gazastrook opgehouden is. Omdat het niet vanzelfsprekend is als - blonde- vrouw alleen in de straten van Cairo rond te lopen, vraagt Mark zijn Egyptische vriend Tareq (Alexander Siddig) Juliette alvast kennis te laten maken met de vele kleuren en geuren van Caïro. Langzaamaan groeit er een amoureus getinte medeplichtigheid tussen hen... Een romantisch drama van Ruba Nadda. Winaar van de prijs voor beste Canadese speelfilm op het Toronto International Film Festival 2009.

Regisseur en acteurs

 • Ruba Nadda portait

  Ruba Nadda

  Director

 • Patricia Clarkson portait

  Patricia Clarkson

  Juliette Grant

 • Alexander Siddig portait

  Alexander Siddig

  Tareq Khalifa

 • Elena Anaya portait

  Elena Anaya

  Kathryn

 • Amina Annabi portait

  Amina Annabi

  Yasmeen

 • Tom McCamus portait

  Tom McCamus

  Mark

 • Mona Hala portrait

  Mona Hala

  Jameelah

 • Fadia Nadda portrait

  Fadia Nadda

  Hanan

 • Mohamed Abdel Fatah portrait

  Mohamed Abdel Fatah

  Customs Officer

 • Hossam Abdulla portrait

  Hossam Abdulla

  Porter

 • Nabil Shazli portrait

  Nabil Shazli

  Manager

 • Roanne Bell portrait

  Roanne Bell

  Sharon

 • Andrew Cullen portrait

  Andrew Cullen

  Jim

Cairo Time

Wil je Cairo Time kijken? De movie van Ruba Nadda uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cairo Time op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cairo Time met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cairo Time downloaden

Het downloaden van Cairo Time is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cairo Time ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cairo Time streamen

Het streamen van Cairo Time heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cairo Time online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cairo Time kijkt. Ideaal!

Cairo Time torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cairo Time. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cairo Time trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cairo Time voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.