Cairo Time
%
67

Cairo Time

Kijk Cairo Time

Moeite met waar je nou Cairo Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De overwerkte Juliette (Patricia Clarkson, Woody Allen's Whatever Works) heeft in Cairo afgesproken met haar man Mark, die er voor de UNO werkt, om samen eens helemaal te ontspannen. Maar bij haar aankomst hoort ze tot haar ontsteltenis dat Mark in de Gazastrook opgehouden is. Omdat het niet vanzelfsprekend is als - blonde- vrouw alleen in de straten van Cairo rond te lopen, vraagt Mark zijn Egyptische vriend Tareq (Alexander Siddig) Juliette alvast kennis te laten maken met de vele kleuren en geuren van Caïro. Langzaamaan groeit er een amoureus getinte medeplichtigheid tussen hen... Een romantisch drama van Ruba Nadda. Winaar van de prijs voor beste Canadese speelfilm op het Toronto International Film Festival 2009.

Regisseur en acteurs

 • Ruba Nadda portait

  Ruba Nadda

  Director

 • Patricia Clarkson portait

  Patricia Clarkson

  Juliette Grant

 • Alexander Siddig portait

  Alexander Siddig

  Tareq Khalifa

 • Elena Anaya portait

  Elena Anaya

  Kathryn

 • Amina Annabi portait

  Amina Annabi

  Yasmeen

 • Tom McCamus portait

  Tom McCamus

  Mark

 • Mona Hala portrait

  Mona Hala

  Jameelah

 • Fadia Nadda portrait

  Fadia Nadda

  Hanan

 • Mohamed Abdel Fatah portrait

  Mohamed Abdel Fatah

  Customs Officer

 • Hossam Abdulla portrait

  Hossam Abdulla

  Porter

 • Nabil Shazli portrait

  Nabil Shazli

  Manager

 • Roanne Bell portrait

  Roanne Bell

  Sharon

 • Andrew Cullen portrait

  Andrew Cullen

  Jim

Cairo Time

Benieuwd naar Cairo Time? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Cairo Time kunt bekijken.

Cairo Time streamen

Wil je Cairo Time streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Cairo Time gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Cairo Time downloaden

movies als Cairo Time kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Cairo Time. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cairo Time. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Cairo Time torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Cairo Time te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Cairo Time trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Cairo Time je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!