Cake
%
50

Cake

Nu kijken

Kijk Cake

Moeite met waar je nou Cake moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cake

Samenvatting

Heather Graham, bekend uit komediehits als Anger Management en The Guru, speelt in deze heerlijke romantische komedie de rol van Pippa McGee, een jonge avontuurlijke meid die nog nooit een langdurige relatie heeft gehad. Moet ze de ware nog tegenkomen? Of durft ze stomweg geen relatie aan? Het antwoord op die vraag komt wanneer Pippa noodgedwongen haar vaders bruidstijdschrift "Wedding bells" overneemt. Tegen haar zin dompelt zij zich onder in de wereld van bruidsjurken en huwelijkstaarten. Begint het dan toch te kriebelen bij deze wilde meid? © FIRST LOOK MEDIA. ALL RIGHTS RESERVED.

Cake

Zin om Cake lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cake te bekijken voor je op een rijtje.

Cake downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cake downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cake. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cake er ook in SD heel goed uit.

Cake streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cake net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cake hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cake helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cake torrent

Denk je dat je om Cake te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cake trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cake de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.