Calamity Jane
%
73

Calamity Jane

Nu kijken

Kijk Calamity Jane

Moeite met waar je nou Calamity Jane moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Calamity Jane

Samenvatting

Doris Day and Howard Keel fuss, feud and fall in love as Calamity Jane and Wild Bill Hickok. At first curvaceous Calamity is too durned busy fighting Indians and cracking a bullwhip to pay mind to such girlie what-alls as dresses and perfume. She soon changes her mind when Katie Brown arrives in town.

Regisseur en acteurs

 • David Butler portait

  David Butler

  Director

 • Doris Day portait

  Doris Day

  Calamity Jane

 • Howard Keel portait

  Howard Keel

  Wild Bill Hickok

 • Allyn Ann McLerie portait

  Allyn Ann McLerie

  Katie Brown

 • Philip Carey portait

  Philip Carey

  Lieutenant Danny Gilmartin

 • Dick Wesson portait

  Dick Wesson

  Francis Fryer

 • Paul Harvey portait

  Paul Harvey

  Henry Miller

 • Chubby Johnson portait

  Chubby Johnson

  Rattlesnake

 • Gale Robbins portait

  Gale Robbins

  Adelaid Adams

Calamity Jane

Op zoek naar Calamity Jane? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Calamity Jane streamen

Het streamen van movies als Calamity Jane heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Calamity Jane waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Calamity Jane dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Calamity Jane downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Calamity Jane te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Calamity Jane torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Calamity Jane trailer

Weet je nog niet zeker of Calamity Jane jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.