Calamity Jane
%
73

Calamity Jane

Nu kijken

Kijk Calamity Jane

Moeite met waar je nou Calamity Jane moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Calamity Jane

Samenvatting

Doris Day and Howard Keel fuss, feud and fall in love as Calamity Jane and Wild Bill Hickok. At first curvaceous Calamity is too durned busy fighting Indians and cracking a bullwhip to pay mind to such girlie what-alls as dresses and perfume. She soon changes her mind when Katie Brown arrives in town.

Regisseur en acteurs

 • David Butler portait

  David Butler

  Director

 • Doris Day portait

  Doris Day

  Calamity Jane

 • Howard Keel portait

  Howard Keel

  Wild Bill Hickok

 • Allyn Ann McLerie portait

  Allyn Ann McLerie

  Katie Brown

 • Philip Carey portait

  Philip Carey

  Lieutenant Danny Gilmartin

 • Dick Wesson portait

  Dick Wesson

  Francis Fryer

 • Paul Harvey portait

  Paul Harvey

  Henry Miller

 • Chubby Johnson portait

  Chubby Johnson

  Rattlesnake

 • Gale Robbins portait

  Gale Robbins

  Adelaid Adams

Calamity Jane

Veel gehoord over Calamity Jane en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Calamity Jane heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Calamity Jane streamen

Wil je Calamity Jane, de movie met Doris Day, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Calamity Jane zelfs gratis kijken.

Calamity Jane downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Calamity Jane ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Calamity Jane er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Calamity Jane torrent

Op zoek naar een torrent van Calamity Jane? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Calamity Jane te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Calamity Jane trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Calamity Jane. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.