Calamity Jane
%
73

Calamity Jane

Nu kijken

Kijk Calamity Jane

Moeite met waar je nou Calamity Jane moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Calamity Jane

Samenvatting

Doris Day and Howard Keel fuss, feud and fall in love as Calamity Jane and Wild Bill Hickok. At first curvaceous Calamity is too durned busy fighting Indians and cracking a bullwhip to pay mind to such girlie what-alls as dresses and perfume. She soon changes her mind when Katie Brown arrives in town.

Regisseur en acteurs

 • David Butler portait

  David Butler

  Director

 • Doris Day portait

  Doris Day

  Calamity Jane

 • Howard Keel portait

  Howard Keel

  Wild Bill Hickok

 • Allyn Ann McLerie portait

  Allyn Ann McLerie

  Katie Brown

 • Philip Carey portait

  Philip Carey

  Lieutenant Danny Gilmartin

 • Dick Wesson portait

  Dick Wesson

  Francis Fryer

 • Paul Harvey portait

  Paul Harvey

  Henry Miller

 • Chubby Johnson portait

  Chubby Johnson

  Rattlesnake

 • Gale Robbins portait

  Gale Robbins

  Adelaid Adams

Calamity Jane

Wil je Calamity Jane kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1953 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Calamity Jane streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Calamity Jane niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Calamity Jane zelfs gratis bekijken.

Calamity Jane downloaden

Wil je Calamity Jane ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Calamity Jane overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Calamity Jane torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Calamity Jane is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Calamity Jane trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Calamity Jane de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.