California Dreamin'
%
79

California Dreamin'

Nu kijken

Kijk California Dreamin'

Moeite met waar je nou California Dreamin' moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor California Dreamin'

Samenvatting

Komedie van Cristian Nemescu, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. De film viel onder andere in de prijzen op het filmfestival van London en Cannes.

Regisseur en acteurs

 • Cristian Nemescu portait

  Cristian Nemescu

  Director

 • Armand Assante portait

  Armand Assante

  Captain Jones

 • Răzvan Vasilescu portrait

  Răzvan Vasilescu

  Doiaru

 • Jamie Elman portait

  Jamie Elman

  Sergeant David McClaren

 • Maria Dinulescu portait

  Maria Dinulescu

  Monica

 • Ion Sapdaru portait

  Ion Sapdaru

  The Mayor

 • Alexandru Margineanu portrait

  Alexandru Margineanu

  Andrei

 • Andi Vasluianu portait

  Andi Vasluianu

  Marian

 • Gabriel Spahiu portrait

  Gabriel Spahiu

  The Union Leader

 • Catalina Mustata portrait

  Catalina Mustata

  The Mayor's Wife

California Dreamin'

Wil je California Dreamin' kijken? De movie van Cristian Nemescu uit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om California Dreamin' op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om California Dreamin' met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

California Dreamin' downloaden

Het downloaden van California Dreamin' is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je California Dreamin' ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

California Dreamin' streamen

Het streamen van California Dreamin' heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je California Dreamin' online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar California Dreamin' kijkt. Ideaal!

California Dreamin' torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van California Dreamin'. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

California Dreamin' trailer

Bekijk eerst even de trailer van California Dreamin' voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.