California Dreamin'
%
79

California Dreamin'

Nu kijken

Kijk California Dreamin'

Moeite met waar je nou California Dreamin' moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor California Dreamin'

Samenvatting

Komedie van Cristian Nemescu, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. De film viel onder andere in de prijzen op het filmfestival van London en Cannes.

Regisseur en acteurs

 • Cristian Nemescu portait

  Cristian Nemescu

  Director

 • Armand Assante portait

  Armand Assante

  Captain Jones

 • Răzvan Vasilescu portrait

  Răzvan Vasilescu

  Doiaru

 • Jamie Elman portait

  Jamie Elman

  Sergeant David McClaren

 • Maria Dinulescu portait

  Maria Dinulescu

  Monica

 • Ion Sapdaru portait

  Ion Sapdaru

  The Mayor

 • Alexandru Margineanu portrait

  Alexandru Margineanu

  Andrei

 • Andi Vasluianu portait

  Andi Vasluianu

  Marian

 • Gabriel Spahiu portrait

  Gabriel Spahiu

  The Union Leader

 • Catalina Mustata portrait

  Catalina Mustata

  The Mayor's Wife

California Dreamin'

Zin om California Dreamin' lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om California Dreamin' te bekijken voor je op een rijtje.

California Dreamin' downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je California Dreamin' downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van California Dreamin'. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet California Dreamin' er ook in SD heel goed uit.

California Dreamin' streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je California Dreamin' net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je California Dreamin' hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je California Dreamin' helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

California Dreamin' torrent

Denk je dat je om California Dreamin' te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

California Dreamin' trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of California Dreamin' de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.