Call Me by Your Name
%
81

Call Me by Your Name

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Call Me by Your Name

Moeite met waar je nou Call Me by Your Name moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Call Me by Your Name

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

De zeventienjarige Elio (Timothée Chalamet) brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, (Armie Hammer, The Social Network, Man from U.N.C.L.E.) een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio's geleerde vader (Michael Stuhlbarg), vindt hij dit erg intrigerend. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk. Call Me by Your Name is te zien geweest tijdens Sundance, Berlinale en het Melbourne Film Festival. Daarnaast is de film vertoond op het Toronto International Film Festival, het New York Film Festival en het Internationaal Film Festival van San Sebastian. Gebaseerd op het boek "Noem me bij jouw naam" van André Aciman. Geregisseerd door Luca Guadagnino (A Bigger Splash, I am Love).

Regisseur en acteurs

 • Luca Guadagnino portait

  Luca Guadagnino

  Director

 • Timothée Chalamet portait

  Timothée Chalamet

  Elio Perlman

 • Armie Hammer portait

  Armie Hammer

  Oliver

 • Michael Stuhlbarg portait

  Michael Stuhlbarg

  Mr. Perlman

 • Amira Casar portait

  Amira Casar

  Annella Perlman

 • Esther Garrel portait

  Esther Garrel

  Marzia

 • Victoire Du Bois portait

  Victoire Du Bois

  Chiara

 • Elena Bucci portrait

  Elena Bucci

  Actor

 • Vanda Capriolo portrait

  Vanda Capriolo

  Actor

 • Antonio Rimoldi portrait

  Antonio Rimoldi

  Actor

 • Marco Sgrosso portrait

  Marco Sgrosso

  Actor

Trailers

Call Me by Your Name

Call Me by Your Name streamen

Call Me by Your Name streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Call Me by Your Name downloaden

Zin om Call Me by Your Name te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Call Me by Your Name te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Call Me by Your Name torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Call Me by Your Name makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Call Me by Your Name trailer

Wil je er zeker van zijn dat Call Me by Your Name jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.