Call Me by Your Name
%
81

Call Me by Your Name

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Call Me by Your Name

Moeite met waar je nou Call Me by Your Name moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Call Me by Your Name

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Call Me by Your Name draait?

Samenvatting

Oscarwinnend romantisch drama over de ontluikende liefde van een zeventienjarige jongen (Timothée Chalamet) voor een knappe onderzoeksassistent (Armie Hammer) tijdens een zomer op het Italiaanse platteland.

Regisseur en acteurs

 • Luca Guadagnino portait

  Luca Guadagnino

  Director

 • Timothée Chalamet portait

  Timothée Chalamet

  Elio Perlman

 • Armie Hammer portait

  Armie Hammer

  Oliver

 • Michael Stuhlbarg portait

  Michael Stuhlbarg

  Mr. Perlman

 • Amira Casar portait

  Amira Casar

  Annella Perlman

 • Esther Garrel portait

  Esther Garrel

  Marzia

 • Victoire Du Bois portait

  Victoire Du Bois

  Chiara

 • Elena Bucci portrait

  Elena Bucci

  Actor

 • Vanda Capriolo portrait

  Vanda Capriolo

  Actor

 • Antonio Rimoldi portrait

  Antonio Rimoldi

  Actor

 • Marco Sgrosso portrait

  Marco Sgrosso

  Actor

Trailers

Call Me by Your Name

Benieuwd naar Call Me by Your Name? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Call Me by Your Name draait.

Call Me by Your Name in de bioscoop

Call Me by Your Name draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Call Me by Your Name.

Call Me by Your Name streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Call Me by Your Name te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Call Me by Your Name een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Call Me by Your Name zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Call Me by Your Name torrent

Op zoek naar een torrent van Call Me by Your Name? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Call Me by Your Name zonder zorgen.

Call Me by Your Name downloaden

Als Call Me by Your Name binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Call Me by Your Name trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Call Me by Your Name de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.