Call Me by Your Name
%
81

Call Me by Your Name

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Call Me by Your Name

Moeite met waar je nou Call Me by Your Name moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Call Me by Your Name

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Oscarwinnend romantisch drama over de ontluikende liefde van een zeventienjarige jongen (Timothée Chalamet) voor een knappe onderzoeksassistent (Armie Hammer) tijdens een zomer op het Italiaanse platteland.

Regisseur en acteurs

 • Luca Guadagnino portait

  Luca Guadagnino

  Director

 • Timothée Chalamet portait

  Timothée Chalamet

  Elio Perlman

 • Armie Hammer portait

  Armie Hammer

  Oliver

 • Michael Stuhlbarg portait

  Michael Stuhlbarg

  Mr. Perlman

 • Amira Casar portait

  Amira Casar

  Annella Perlman

 • Esther Garrel portait

  Esther Garrel

  Marzia

 • Victoire Du Bois portait

  Victoire Du Bois

  Chiara

 • Elena Bucci portrait

  Elena Bucci

  Actor

 • Vanda Capriolo portrait

  Vanda Capriolo

  Actor

 • Antonio Rimoldi portrait

  Antonio Rimoldi

  Actor

 • Marco Sgrosso portrait

  Marco Sgrosso

  Actor

Trailers

Call Me by Your Name

Zin om Call Me by Your Name lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Call Me by Your Name te bekijken voor je op een rijtje.

Call Me by Your Name downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Call Me by Your Name downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Call Me by Your Name. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Call Me by Your Name er ook in SD heel goed uit.

Call Me by Your Name streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Call Me by Your Name net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Call Me by Your Name hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Call Me by Your Name helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Call Me by Your Name torrent

Denk je dat je om Call Me by Your Name te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Call Me by Your Name trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Call Me by Your Name de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.