Call Me by Your Name
%
81

Call Me by Your Name

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Call Me by Your Name

Moeite met waar je nou Call Me by Your Name moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Call Me by Your Name

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

A romance between a seventeen year-old boy and a summer guest at his parents' cliffside mansion on the Italian Riviera.

Regisseur en acteurs

 • Luca Guadagnino portait

  Luca Guadagnino

  Director

 • Timothée Chalamet portait

  Timothée Chalamet

  Elio Perlman

 • Armie Hammer portait

  Armie Hammer

  Oliver

 • Michael Stuhlbarg portait

  Michael Stuhlbarg

  Mr. Perlman

 • Amira Casar portait

  Amira Casar

  Annella Perlman

 • Esther Garrel portait

  Esther Garrel

  Marzia

 • Victoire Du Bois portait

  Victoire Du Bois

  Chiara

 • Elena Bucci portrait

  Elena Bucci

  Actor

 • Vanda Capriolo portrait

  Vanda Capriolo

  Actor

 • Antonio Rimoldi portrait

  Antonio Rimoldi

  Actor

 • Marco Sgrosso portrait

  Marco Sgrosso

  Actor

Trailers

Call Me by Your Name

Wil je Call Me by Your Name kijken? De movie van Luca Guadagnino uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Call Me by Your Name op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Call Me by Your Name met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Call Me by Your Name downloaden

Het downloaden van Call Me by Your Name is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Call Me by Your Name ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Call Me by Your Name streamen

Het streamen van Call Me by Your Name heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Call Me by Your Name online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Call Me by Your Name kijkt. Ideaal!

Call Me by Your Name torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Call Me by Your Name. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Call Me by Your Name trailer

Bekijk eerst even de trailer van Call Me by Your Name voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.