Cam
%
60

Cam

Nu kijken

Kijk Cam

Moeite met waar je nou Cam moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cam

Samenvatting

A young camgirl discovers that she’s inexplicably been replaced on her site with an exact replica of herself.

Regisseur en acteurs

  • Daniel Goldhaber portrait

    Daniel Goldhaber

    Director

  • Madeline Brewer portait

    Madeline Brewer

    Alice/Lola

  • Patch Darragh portait

    Patch Darragh

    Tinker

  • Melora Walters portait

    Melora Walters

    Lynne

  • Devin Druid portait

    Devin Druid

    Jordan

  • Samantha Robinson portait

    Samantha Robinson

    Princess_X

  • Imani Hakim portait

    Imani Hakim

    Baby

  • Michael Dempsey portait

    Michael Dempsey

    Barney

  • Flora Diaz portait

    Flora Diaz

    Fox

  • Quei Tann portrait

    Quei Tann

    LuckyDuck

Cam

Op zoek naar Cam? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cam streamen

Het streamen van movies als Cam heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Cam waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cam dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cam downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Cam te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cam torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cam trailer

Weet je nog niet zeker of Cam jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.