Cam
%
60

Cam

Nu kijken

Kijk Cam

Moeite met waar je nou Cam moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cam

Samenvatting

A young camgirl discovers that she’s inexplicably been replaced on her site with an exact replica of herself.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Goldhaber portrait

  Daniel Goldhaber

  Director

 • Madeline Brewer portait

  Madeline Brewer

  Alice/Lola

 • Patch Darragh portait

  Patch Darragh

  Tinker

 • Melora Walters portait

  Melora Walters

  Lynne

 • Devin Druid portait

  Devin Druid

  Jordan

 • Samantha Robinson portait

  Samantha Robinson

  Princess_X

 • Imani Hakim portait

  Imani Hakim

  Baby

 • Michael Dempsey portait

  Michael Dempsey

  Barney

 • Flora Diaz portait

  Flora Diaz

  Fox

 • Quei Tann portrait

  Quei Tann

  LuckyDuck

Cam

Zin om Cam lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cam te bekijken voor je op een rijtje.

Cam downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cam downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cam. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cam er ook in SD heel goed uit.

Cam streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cam net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cam hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cam helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cam torrent

Denk je dat je om Cam te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cam trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cam de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.