Camel(s)
%
67

Camel(s)

Kijk Camel(s)

Moeite met waar je nou Camel(s) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

One married man. One single woman. Both are in their 40’s. They sleep together on the day they first meet. "Camel(s)" is a one-night story of a middle-aged couple who visited a small port village named 'Wol-got' in the west coast. Unlike the classical love story, "Camel(s)" offers you a different taste of how a love affair can grow between two complete strangers in a black-and-white tone. The man (Lee Dae-yeon), as a chauffeur, brings the woman (Park Myung-shin) to 'Wol-got', a used-to-be village but now a small town full of motels, sashimi and karaoke bars. Having no idea of who each other is, the two middle-aged people sit in the corner of a sashimi bar and start chatting. They have dinner together. They sing karaoke together. They head for a motel together and finally they sleep together?

Camel(s)

Zin om Camel(s) lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Camel(s) te bekijken voor je op een rijtje.

Camel(s) downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Camel(s) downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Camel(s). Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Camel(s) er ook in SD heel goed uit.

Camel(s) streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Camel(s) net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Camel(s) hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Camel(s) helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Camel(s) torrent

Denk je dat je om Camel(s) te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Camel(s) trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Camel(s) de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.