Camille redouble
%
63

Camille redouble

Nu kijken

Kijk Camille redouble

Moeite met waar je nou Camille redouble moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Camille redouble

Samenvatting

Camille was only sixteen and still in high school when she fell in love with Eric, another student. They later married and a child and were happy for a while. But now twenty-five years have passed and Eric leaves her for a younger woman. Bitter and desperate Camille drinks so much liquor at a New Year Eve's party that she falls into an ethylic coma and she finds herself... propelled into her own past! Camille is sixteen again when she wakes up this morning, her parents are not dead anymore and she must go to school, where she will meet her schoolmates and, of course, Eric. Is she going to fall for him again and... be miserable twenty-five years later? Or will she avoid him with the result never having her beloved daughter? Who ever said that time traveling was fun?

Regisseur en acteurs

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Director

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Camille Vaillant

 • Samir Guesmi portait

  Samir Guesmi

  Éric

 • Mathieu Amalric portait

  Mathieu Amalric

  Le professeur de français

 • Judith Chemla portait

  Judith Chemla

  Josepha

 • India Hair portait

  India Hair

  Alice

 • Yolande Moreau portait

  Yolande Moreau

  La mère de Camille

 • Michel Vuillermoz portait

  Michel Vuillermoz

  Le père de Camille

 • Denis Podalydès portait

  Denis Podalydès

  Alphonse Da Costa - le prof de physique

 • Jean-Pierre Léaud portait

  Jean-Pierre Léaud

  Monsieur Dupont - l'horloger

 • Esther Garrel portait

  Esther Garrel

  Mathilde

Camille redouble

Zin om Camille redouble lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Camille redouble te bekijken voor je op een rijtje.

Camille redouble downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Camille redouble downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Camille redouble. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Camille redouble er ook in SD heel goed uit.

Camille redouble streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Camille redouble net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Camille redouble hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Camille redouble helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Camille redouble torrent

Denk je dat je om Camille redouble te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Camille redouble trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Camille redouble de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.