Camino
%
50

Camino

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Camino

Moeite met waar je nou Camino moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Camino

Samenvatting

Een intense actiethriller die zich afspeelt op een zeer exotische locatie: de Colombiaanse jungle. Oorlogsfotograaf Avery Taggert (Zoe Bell) is op een gevaarlijke missie in Colombia. Nadat ze de charismatische leider Guillermo (Vigalondo) betrapt op het plegen van een afschuwelijke misdaad, moet ze letterlijk vechten voor haar leven.

Regisseur en acteurs

 • Josh C. Waller portrait

  Josh C. Waller

  Director

 • Zoë Bell portait

  Zoë Bell

  Avery

 • Nacho Vigalondo portait

  Nacho Vigalondo

  Guillermo

 • Francisco Barreiro portrait

  Francisco Barreiro

  Tomas

 • Tenoch Huerta portait

  Tenoch Huerta

  Alejo

 • Sheila Vand portait

  Sheila Vand

  Marianna

 • Dominic Rains portait

  Dominic Rains

  Daniel

 • Nancy Gomez portrait

  Nancy Gomez

  Luna

 • Jason Canela portrait

  Jason Canela

  Sebastian

 • Kevin Pollak portait

  Kevin Pollak

  Donald

Trailers

Camino

Wil je Camino kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Camino streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Camino niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Camino zelfs gratis bekijken.

Camino downloaden

Wil je Camino ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Camino overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Camino torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Camino is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Camino trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Camino de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.