Camino
%
50

Camino

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Camino

Moeite met waar je nou Camino moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Camino

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Een intense actiethriller die zich afspeelt op een zeer exotische locatie: de Colombiaanse jungle. Oorlogsfotograaf Avery Taggert (Zoe Bell) is op een gevaarlijke missie in Colombia. Nadat ze de charismatische leider Guillermo (Vigalondo) betrapt op het plegen van een afschuwelijke misdaad, moet ze letterlijk vechten voor haar leven.

Regisseur en acteurs

 • Josh C. Waller portrait

  Josh C. Waller

  Director

 • Zoë Bell portait

  Zoë Bell

  Avery

 • Nacho Vigalondo portait

  Nacho Vigalondo

  Guillermo

 • Francisco Barreiro portrait

  Francisco Barreiro

  Tomas

 • Tenoch Huerta portait

  Tenoch Huerta

  Alejo

 • Sheila Vand portait

  Sheila Vand

  Marianna

 • Dominic Rains portait

  Dominic Rains

  Daniel

 • Nancy Gomez portrait

  Nancy Gomez

  Luna

 • Jason Canela portrait

  Jason Canela

  Sebastian

 • Kevin Pollak portait

  Kevin Pollak

  Donald

Trailers

Camino

Zin om Camino lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Camino te bekijken voor je op een rijtje.

Camino downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Camino downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Camino. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Camino er ook in SD heel goed uit.

Camino streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Camino net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Camino hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Camino helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Camino torrent

Denk je dat je om Camino te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Camino trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Camino de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.