Camp Rock
%
51

Camp Rock

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Camp Rock

Moeite met waar je nou Camp Rock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Camp Rock

Samenvatting

Get ready to sing and dance like never before with the electrifying Disney Channel Original Movie Camp Rock! When Mitchie gets a chance to attend Camp Rock, her life takes an unpredictable twist, and she learns just how important it is to be true to yourself. Join the platinum-selling Jonas Brothers and the hottest cast of performers at the coolest summer camp anywhere!

Regisseur en acteurs

 • Matthew Diamond portait

  Matthew Diamond

  Director

 • Demi Lovato portait

  Demi Lovato

  Mitchie Torres

 • Joe Jonas portait

  Joe Jonas

  Shane Gray

 • Maria Canals-Barrera portait

  Maria Canals-Barrera

  Connie Torres

 • Meaghan Jette Martin portait

  Meaghan Jette Martin

  Tess Tyler

 • Alyson Stoner portait

  Alyson Stoner

  Caitlyn Geller

 • Daniel Fathers portait

  Daniel Fathers

  Brown Cesario

 • Anna Maria Perez de Tagle portait

  Anna Maria Perez de Tagle

  Ella

 • Julie Brown portait

  Julie Brown

  Dee La Duke

 • Kevin Jonas portait

  Kevin Jonas

  Jason

 • Nick Jonas portait

  Nick Jonas

  Nate

Trailers

Camp Rock

Wil je Camp Rock kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2008 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Camp Rock streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Camp Rock niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Camp Rock zelfs gratis bekijken.

Camp Rock downloaden

Wil je Camp Rock ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Camp Rock overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Camp Rock torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Camp Rock is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Camp Rock trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Camp Rock de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.