Camp Rock
%
51

Camp Rock

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Camp Rock

Moeite met waar je nou Camp Rock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Camp Rock

Samenvatting

Get ready to sing and dance like never before with the electrifying Disney Channel Original Movie Camp Rock! When Mitchie gets a chance to attend Camp Rock, her life takes an unpredictable twist, and she learns just how important it is to be true to yourself. Join the platinum-selling Jonas Brothers and the hottest cast of performers at the coolest summer camp anywhere!

Regisseur en acteurs

 • Matthew Diamond portait

  Matthew Diamond

  Director

 • Demi Lovato portait

  Demi Lovato

  Mitchie Torres

 • Joe Jonas portait

  Joe Jonas

  Shane Gray

 • Maria Canals-Barrera portait

  Maria Canals-Barrera

  Connie Torres

 • Meaghan Jette Martin portait

  Meaghan Jette Martin

  Tess Tyler

 • Alyson Stoner portait

  Alyson Stoner

  Caitlyn Geller

 • Daniel Fathers portait

  Daniel Fathers

  Brown Cesario

 • Anna Maria Perez de Tagle portait

  Anna Maria Perez de Tagle

  Ella

 • Julie Brown portait

  Julie Brown

  Dee La Duke

 • Kevin Jonas portait

  Kevin Jonas

  Jason

 • Nick Jonas portait

  Nick Jonas

  Nate

Trailers

Camp Rock

Op zoek naar Camp Rock? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Camp Rock streamen

Het streamen van movies als Camp Rock heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Camp Rock waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Camp Rock dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Camp Rock downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Camp Rock te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Camp Rock torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Camp Rock trailer

Weet je nog niet zeker of Camp Rock jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.