Camp Rock
%
51

Camp Rock

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Camp Rock

Moeite met waar je nou Camp Rock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Camp Rock

Samenvatting

Get ready to sing and dance like never before with the electrifying Disney Channel Original Movie Camp Rock! When Mitchie gets a chance to attend Camp Rock, her life takes an unpredictable twist, and she learns just how important it is to be true to yourself. Join the platinum-selling Jonas Brothers and the hottest cast of performers at the coolest summer camp anywhere!

Regisseur en acteurs

 • Matthew Diamond portait

  Matthew Diamond

  Director

 • Demi Lovato portait

  Demi Lovato

  Mitchie Torres

 • Joe Jonas portait

  Joe Jonas

  Shane Gray

 • Maria Canals-Barrera portait

  Maria Canals-Barrera

  Connie Torres

 • Meaghan Jette Martin portait

  Meaghan Jette Martin

  Tess Tyler

 • Alyson Stoner portait

  Alyson Stoner

  Caitlyn Geller

 • Daniel Fathers portait

  Daniel Fathers

  Brown Cesario

 • Anna Maria Perez de Tagle portait

  Anna Maria Perez de Tagle

  Ella

 • Julie Brown portait

  Julie Brown

  Dee La Duke

 • Kevin Jonas portait

  Kevin Jonas

  Jason

 • Nick Jonas portait

  Nick Jonas

  Nate

Trailers

Camp Rock

Veel gehoord over Camp Rock en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Camp Rock heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Camp Rock streamen

Wil je Camp Rock, de movie met Demi Lovato, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Camp Rock zelfs gratis kijken.

Camp Rock downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Camp Rock ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Camp Rock er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Camp Rock torrent

Op zoek naar een torrent van Camp Rock? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Camp Rock te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Camp Rock trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Camp Rock. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.