Camping
%
70

Camping

Nu kijken

Kijk Camping

Moeite met waar je nou Camping moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Camping

Samenvatting

A not-so-happily married couple's meticulously planned camping trip is derailed by uninvited guests and forces of nature, turning the weekend into a test of marriage and friendships.

Regisseur en acteurs

 • Jennifer Garner portait

  Jennifer Garner

  Kathryn

 • David Tennant portait

  David Tennant

  Walt

 • Arturo del Puerto portait

  Arturo del Puerto

  Miguel

 • Brett Gelman portait

  Brett Gelman

  George

 • Cheyenne Haynes portait

  Cheyenne Haynes

  Sol

 • Duncan Joiner portait

  Duncan Joiner

  Orvis

 • Juliette Lewis portait

  Juliette Lewis

  Jandice

 • Ione Skye portait

  Ione Skye

  Carleen

Camping

Op zoek naar Camping? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Camping streamen

Het streamen van movies als Camping heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Camping waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Camping dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Camping downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Camping te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Camping torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Camping trailer

Weet je nog niet zeker of Camping jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.