Can & Slippers
%
51

Can & Slippers

Kijk Can & Slippers

Moeite met waar je nou Can & Slippers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Strikingly captivating and accessible short film by someone who tends to make more experimental and raw films, even though the situation in the film is raw enough as it is. We follow Piling, a young soccer fanatic, through a slum district of Manila. No ball or cleats, but a Coke can and flip-flops are the ingredients for a virtuoso demonstration of the football art. Only at the end does it become apparent why the little ball juggler will never be a Ronaldinho.

Can & Slippers

Zin om Can & Slippers lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Can & Slippers te bekijken voor je op een rijtje.

Can & Slippers downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Can & Slippers downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Can & Slippers. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Can & Slippers er ook in SD heel goed uit.

Can & Slippers streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Can & Slippers net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Can & Slippers hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Can & Slippers helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Can & Slippers torrent

Denk je dat je om Can & Slippers te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Can & Slippers trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Can & Slippers de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.