Can You Ever Forgive Me?

Can You Ever Forgive Me?

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Can You Ever Forgive Me?

Moeite met waar je nou Can You Ever Forgive Me? moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Can You Ever Forgive Me?

Bekijk nog 7 bronnen

Weten in welke bioscopen Can You Ever Forgive Me? draait?

Samenvatting

Can You Ever Forgive Me? is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle biograaf (en kattenvrouwtje) Lee Israel (Melissa McCarthy). Zij verdiende begin jaren 70 en 80 haar geld door boeken te schrijven over Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder en journalist Dorothy Kilgallen. Als Lee uit de smaak valt en ze haar boeken niet langer gepubliceerd krijgt, gebruikt ze haar schrijftalent om anderen te misleiden, opgehitst door haar loyale vriend Jack (Richard E. Grant). De film is een bewerking van de memoires Can You Ever Forgive Me? van Lee Israel. Genomineerd voor twee Golden Globes®: Beste Actrice (Drama) - Melissa McCarthy en Beste Mannelijke Bijrol - Richard E. Grant.

Regisseur en acteurs

 • Marielle Heller portait

  Marielle Heller

  Director

 • Melissa McCarthy portait

  Melissa McCarthy

  Lee Israel

 • Richard E. Grant portait

  Richard E. Grant

  Jack

 • Marc Evan Jackson portait

  Marc Evan Jackson

  Llyod

 • Joanna Adler portait

  Joanna Adler

  Arlene

 • Ben Falcone portait

  Ben Falcone

  Alan Schmidt

Trailers

Can You Ever Forgive Me?

Benieuwd naar Can You Ever Forgive Me?? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Can You Ever Forgive Me? draait.

Can You Ever Forgive Me? in de bioscoop

Can You Ever Forgive Me? draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Can You Ever Forgive Me?.

Can You Ever Forgive Me? streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Can You Ever Forgive Me? te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Can You Ever Forgive Me? een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Can You Ever Forgive Me? zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Can You Ever Forgive Me? torrent

Op zoek naar een torrent van Can You Ever Forgive Me?? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Can You Ever Forgive Me? zonder zorgen.

Can You Ever Forgive Me? downloaden

Als Can You Ever Forgive Me? binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Can You Ever Forgive Me? trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Can You Ever Forgive Me? de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.