Can You Ever Forgive Me?

Can You Ever Forgive Me?

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Can You Ever Forgive Me?

Moeite met waar je nou Can You Ever Forgive Me? moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Can You Ever Forgive Me?

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Can You Ever Forgive Me? is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle biograaf (en kattenvrouwtje) Lee Israel (Melissa McCarthy). Zij verdiende begin jaren 70 en 80 haar geld door boeken te schrijven over Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder en journalist Dorothy Kilgallen. Als Lee uit de smaak valt en ze haar boeken niet langer gepubliceerd krijgt, gebruikt ze haar schrijftalent om anderen te misleiden, opgehitst door haar loyale vriend Jack (Richard E. Grant). De film is een bewerking van de memoires Can You Ever Forgive Me? van Lee Israel. Genomineerd voor twee Golden Globes®: Beste Actrice (Drama) - Melissa McCarthy en Beste Mannelijke Bijrol - Richard E. Grant.

Regisseur en acteurs

 • Marielle Heller portait

  Marielle Heller

  Director

 • Melissa McCarthy portait

  Melissa McCarthy

  Lee Israel

 • Richard E. Grant portait

  Richard E. Grant

  Jack

 • Marc Evan Jackson portait

  Marc Evan Jackson

  Llyod

 • Joanna Adler portait

  Joanna Adler

  Arlene

 • Ben Falcone portait

  Ben Falcone

  Alan Schmidt

Trailers

Can You Ever Forgive Me?

Benieuwd naar Can You Ever Forgive Me?? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Can You Ever Forgive Me? kunt bekijken.

Can You Ever Forgive Me? streamen

Wil je Can You Ever Forgive Me? streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Can You Ever Forgive Me? gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Can You Ever Forgive Me? downloaden

movies als Can You Ever Forgive Me? kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Can You Ever Forgive Me?. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Can You Ever Forgive Me?. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Can You Ever Forgive Me? torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Can You Ever Forgive Me? te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Can You Ever Forgive Me? trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Can You Ever Forgive Me? je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!