Canaries
%
53

Canaries

Nu kijken

Kijk Canaries

Moeite met waar je nou Canaries moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Canaries

Samenvatting

Steve Denis is DJ van beroep en werkt in Londen. Het is nieuwjaarsavond en Steve keert terug naar de omgeving in Wales waar hij is opgegroeid. Hij geeft een nieuwjaarsfeest. De feestgangers komen echter in hun problemen wanneer zij te maken krijgen met een invasie van buitenaardse wezen. Zullen Steve en zijn vrienden in leven blijven?

Regisseur en acteurs

 • Peter Stray portrait

  Peter Stray

  Director

 • Robert Pugh portait

  Robert Pugh

  Jenkins

 • Hannah Daniel portait

  Hannah Daniel

  Agnes D

 • Kai Owen portait

  Kai Owen

  McDonald

 • Sheena Bhattessa portrait

  Sheena Bhattessa

  Sunita

 • Craig Russell portait

  Craig Russell

  Steve Dennis

 • Robert Boulter portrait

  Robert Boulter

  Randall

 • Aled Pugh portrait

  Aled Pugh

  Ryan

 • Dominique Dauwe portrait

  Dominique Dauwe

  Kurt Nesbo

 • Steven Meo portait

  Steven Meo

  Huw

 • Richard Mylan portait

  Richard Mylan

  Nav

Canaries

Wil je Canaries kijken? De movie van Peter Stray uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Canaries op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Canaries met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Canaries downloaden

Het downloaden van Canaries is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Canaries ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Canaries streamen

Het streamen van Canaries heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Canaries online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Canaries kijkt. Ideaal!

Canaries torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Canaries. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Canaries trailer

Bekijk eerst even de trailer van Canaries voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.