Candid
%
53

Candid

Kijk Candid

Moeite met waar je nou Candid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Stalking random people throughout the city, Jim records strangers to upload to his website as part of a voyeuristic social experiment. As he performs reconnaissance on his subjects, Jim meets Samantha, who snares him into her dark and mysterious web. It soon becomes clear that Jim and Samantha's past, present and future are all tied together, connected both by murder and the power of the lens.

Candid

Wil je Candid kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Candid streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Candid niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Candid zelfs gratis bekijken.

Candid downloaden

Wil je Candid ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Candid overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Candid torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Candid is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Candid trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Candid de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.