Candy
%
62

Candy

Kijk Candy

Moeite met waar je nou Candy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Set in contemporary London CANDY follows the story of Joe, a teenage suburban boy, who meets and instantly falls in love with a seemingly innocent young girl from his home town who now lives in London. As their impromptu encounter continues, Joe realizes her situation is much darker then he could have imagined. CANDY explores themes of love, addiction and the responsibilities linked to a loss of innocence as it follows Joe's journey and examines what lengths he is willing to go to rescue CANDY.

Candy

Op zoek naar Candy? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Candy streamen

Het streamen van movies als Candy heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Candy waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Candy dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Candy downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Candy te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Candy torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Candy trailer

Weet je nog niet zeker of Candy jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.