Candy
%
73

Candy

Nu kijken

Kijk Candy

Moeite met waar je nou Candy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Candy

Samenvatting

De mooie en sexy Candy ontmoet de roekeloze Dan. De twee worden zo verliefd op elkaar dat niets hen in de weg kan staan. Op een gegeven moment zijn ze totaal blut, maar door hun liefde blijven ze positief over de toekomst. Zelfs de heroïne die ze af en toe gebruiken heeft totaal geen invloed op hun levensgeluk. Als op een gegeven moment het heroïnegebruik toeneemt hebben ze hun paradijselijke leventje niet meer in de hand en verliezen ze de controle.

Candy

Candy streamen

Candy streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Candy downloaden

Zin om Candy te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Candy te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Candy torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Candy makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Candy trailer

Wil je er zeker van zijn dat Candy jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.