Candy Jar
%
65

Candy Jar

Nu kijken

Kijk Candy Jar

Moeite met waar je nou Candy Jar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Candy Jar

Samenvatting

Dueling high school debate champs who are at odds on just about everything forge ahead with ambitious plans to get into the colleges of their dreams.

Regisseur en acteurs

 • Ben Shelton portrait

  Ben Shelton

  Director

 • Christina Hendricks portait

  Christina Hendricks

  Amy Skinner

 • Helen Hunt portait

  Helen Hunt

  Kathy

 • Sami Gayle portait

  Sami Gayle

  Lona Skinner

 • Uzo Aduba portait

  Uzo Aduba

  Julia Russell

 • Tom Bergeron portait

  Tom Bergeron

  Johnson

 • Jacob Latimore portait

  Jacob Latimore

  Bennett Russell

 • Tracey Bonner portait

  Tracey Bonner

  Principal Nelson

Candy Jar

Veel gehoord over Candy Jar en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Candy Jar heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Candy Jar streamen

Wil je Candy Jar, de movie met Christina Hendricks, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Candy Jar zelfs gratis kijken.

Candy Jar downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Candy Jar ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Candy Jar er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Candy Jar torrent

Op zoek naar een torrent van Candy Jar? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Candy Jar te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Candy Jar trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Candy Jar. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.