Candy Jar
%
65

Candy Jar

Nu kijken

Kijk Candy Jar

Moeite met waar je nou Candy Jar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Candy Jar

Samenvatting

Dueling high school debate champs who are at odds on just about everything forge ahead with ambitious plans to get into the colleges of their dreams.

Regisseur en acteurs

 • Ben Shelton portrait

  Ben Shelton

  Director

 • Christina Hendricks portait

  Christina Hendricks

  Amy Skinner

 • Helen Hunt portait

  Helen Hunt

  Kathy

 • Sami Gayle portait

  Sami Gayle

  Lona Skinner

 • Uzo Aduba portait

  Uzo Aduba

  Julia Russell

 • Tom Bergeron portait

  Tom Bergeron

  Johnson

 • Jacob Latimore portait

  Jacob Latimore

  Bennett Russell

 • Tracey Bonner portait

  Tracey Bonner

  Principal Nelson

Candy Jar

Candy Jar streamen

Candy Jar streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Candy Jar downloaden

Zin om Candy Jar te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Candy Jar te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Candy Jar torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Candy Jar makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Candy Jar trailer

Wil je er zeker van zijn dat Candy Jar jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.