Candy or Mint
%
60

Candy or Mint

Kijk Candy or Mint

Moeite met waar je nou Candy or Mint moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Niki and his friends are members of the marginalised underclass living on the outskirts of Santiago. During Chile's transition from dictatorship to democracy (1988-1990), they forge a path from drug- and drink-fuelled nihilism and petty crime into the world of market-driven illegality and Niki begins a seemingly predestined relationship with the middle-class "loca", Manuela. Memorable episodes and characters, quotable dialogue and a mix of earthy national portrait and surrealistic flourish make this one of the key Chilean films of the Nineties.

Candy or Mint

Zin om Candy or Mint lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Candy or Mint te bekijken voor je op een rijtje.

Candy or Mint downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Candy or Mint downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Candy or Mint. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Candy or Mint er ook in SD heel goed uit.

Candy or Mint streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Candy or Mint net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Candy or Mint hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Candy or Mint helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Candy or Mint torrent

Denk je dat je om Candy or Mint te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Candy or Mint trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Candy or Mint de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.