Candyland
%
72

Candyland

Kijk Candyland

Moeite met waar je nou Candyland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Candyland is a narrative art film that deals with the misuse of prescription drugs. It zooms in for a passenger and driver view of the emerging problem of prescription drug abuse. Can't focus? Don't bother to adjust your screen. Seven million Americans currently use such drugs for non-medical reasons. Lawyers, executives, producers, and other respected people in the community have fallen prey to claims that their pain will go away. Now, many are hooked.

Regisseur en acteurs

 • Jouri Smit portait

  Jouri Smit

  Director

 • Noah Mills portait

  Noah Mills

  Jack Smith

 • Roxy Olin portait

  Roxy Olin

  Amber Leahy

 • Vanessa Donley portait

  Vanessa Donley

  Sales Person

 • Michael Matucci portait

  Michael Matucci

  Business Man

Candyland

Wil je Candyland kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Candyland streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Candyland niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Candyland zelfs gratis bekijken.

Candyland downloaden

Wil je Candyland ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Candyland overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Candyland torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Candyland is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Candyland trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Candyland de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.