Cannabis
%
72

Cannabis

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cannabis

Moeite met waar je nou Cannabis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Cannabis

Samenvatting

Wanneer een enorme lading marihuana wordt gestolen, heeft dit gevolgen voor alle betrokkenen bij de drugshandel tussen Marokko en Europa.

Regisseur en acteurs

 • Santi Pons portrait

  Santi Pons

  actor

 • Kate Moran portrait

  Kate Moran

  actor

 • Christophe Paou portrait

  Christophe Paou

  actor

 • Pedro Casablanc portrait

  Pedro Casablanc

  actor

 • Yasin Houicha portrait

  Yasin Houicha

  actor

 • Jean-Michel Correia portrait

  Jean-Michel Correia

  actor

Trailers

Cannabis

Cannabis streamen

Cannabis streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Cannabis downloaden

Zin om Cannabis te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Cannabis te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Cannabis torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Cannabis makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Cannabis trailer

Wil je er zeker van zijn dat Cannabis jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.