Cannabis
%
71

Cannabis

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cannabis

Moeite met waar je nou Cannabis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cannabis

Samenvatting

Wanneer een enorme lading marihuana wordt gestolen, heeft dit gevolgen voor alle betrokkenen bij de drugshandel tussen Marokko en Europa.

Regisseur en acteurs

 • Santi Pons portrait

  Santi Pons

  actor

 • Kate Moran portrait

  Kate Moran

  actor

 • Christophe Paou portrait

  Christophe Paou

  actor

 • Pedro Casablanc portrait

  Pedro Casablanc

  actor

 • Yasin Houicha portrait

  Yasin Houicha

  actor

 • Jean-Michel Correia portrait

  Jean-Michel Correia

  actor

Trailers

Cannabis

Op zoek naar Cannabis? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cannabis streamen

Het streamen van movies als Cannabis heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Cannabis waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cannabis dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cannabis downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Cannabis te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cannabis torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cannabis trailer

Weet je nog niet zeker of Cannabis jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.