Cannabis
%
71

Cannabis

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cannabis

Moeite met waar je nou Cannabis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cannabis

Samenvatting

Wanneer een enorme lading marihuana wordt gestolen, heeft dit gevolgen voor alle betrokkenen bij de drugshandel tussen Marokko en Europa.

Regisseur en acteurs

 • Santi Pons portrait

  Santi Pons

  actor

 • Kate Moran portrait

  Kate Moran

  actor

 • Christophe Paou portrait

  Christophe Paou

  actor

 • Pedro Casablanc portrait

  Pedro Casablanc

  actor

 • Yasin Houicha portrait

  Yasin Houicha

  actor

 • Jean-Michel Correia portrait

  Jean-Michel Correia

  actor

Trailers

Cannabis

Veel gehoord over Cannabis en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cannabis heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cannabis streamen

Wil je Cannabis, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cannabis zelfs gratis kijken.

Cannabis downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cannabis ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cannabis er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cannabis torrent

Op zoek naar een torrent van Cannabis? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cannabis te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cannabis trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cannabis. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.