Capharnaüm
%
80

Capharnaüm

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Capharnaüm

Moeite met waar je nou Capharnaüm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Capharnaüm

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

In de rechtbank staat Zain, een 12-jarige jongen, voor de rechter. Rechter: "Waarom klaag je je ouders aan?" Zain: "Voor dat ze me leven hebben gegeven." De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind. Zain (Zain Al Rafeea) slijt zijn dagen in de straten van de Libanese hoofdstad Beiroet. Als oudste kind van het gezin is het zijn taak om te werken om te helpen het gezin te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan een oudere lokale groenteboer, besluit Zain weg te lopen van huis. Dit leidt tot een ongelooflijke roadtrip, met nieuwe vriendschappen en alles beslissende keuzes. Capharnaüm ging in première op het Filmfestival van Cannes. De cast bestaat veelal uit amateuracteurs en met name Zain Al Rafeea wordt geprezen om zijn sterke acteerprestaties: "a startling, unforgettable presence", aldus Vulture.

Regisseur en acteurs

  • Nadine Labaki portait

    Nadine Labaki

    Director

Trailers

Capharnaüm

Veel gehoord over Capharnaüm en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Capharnaüm heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Capharnaüm streamen

Wil je Capharnaüm, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Capharnaüm zelfs gratis kijken.

Capharnaüm downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Capharnaüm ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Capharnaüm er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Capharnaüm torrent

Op zoek naar een torrent van Capharnaüm? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Capharnaüm te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Capharnaüm trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Capharnaüm. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.