Capitalism: A Love Story
%
74

Capitalism: A Love Story

Nu kijken

Kijk Capitalism: A Love Story

Moeite met waar je nou Capitalism: A Love Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Capitalism: A Love Story

Samenvatting

In Capitalism: A Love Story stelt Michael Moore, met zijn gebruikelijke humor, een taboevraag: welke prijs betalen de Verenigde Staten voor hun liefde voor het kapitalisme? Jaren geleden leek die liefde erg onschuldig. Vandaag lijkt de Amerikaanse droom meer op een nachtmerrie waarin gezinnen hun werk, spaargeld en huizen kwijtraken. Michael Moore neemt ons mee in de huizen van die gewone mensen wier leven helemaal overhoop is gegooid; en hij gaat op zoek naar antwoorden in Washington DC en andere plaatsen. Wat hij vindt zijn de bekende symptomen van een mislukte liefdesrelatie: leugens, misbruik, verraad… en 14.000 jobs die elke dag verloren gaan.

Regisseur en acteurs

 • Michael Moore portait

  Michael Moore

  Director

 • Michael Moore portait

  Michael Moore

  Michael Moore

 • Thora Birch portait

  Thora Birch

  Herself

 • William Black portrait

  William Black

  Himself

 • Elijah Cummings portrait

  Elijah Cummings

  Himself

 • Baron Hill portrait

  Baron Hill

  Himself

 • Marcy Kaptur portrait

  Marcy Kaptur

  Herself

 • Wallace Shawn portait

  Wallace Shawn

  Himself

 • Elizabeth Warren portrait

  Elizabeth Warren

  Herself

 • Peter Zalewski portrait

  Peter Zalewski

  Himself

Capitalism: A Love Story

Wil je Capitalism: A Love Story kijken? De movie van Michael Moore uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Capitalism: A Love Story op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Capitalism: A Love Story met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Capitalism: A Love Story downloaden

Het downloaden van Capitalism: A Love Story is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Capitalism: A Love Story ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Capitalism: A Love Story streamen

Het streamen van Capitalism: A Love Story heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Capitalism: A Love Story online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Capitalism: A Love Story kijkt. Ideaal!

Capitalism: A Love Story torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Capitalism: A Love Story. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Capitalism: A Love Story trailer

Bekijk eerst even de trailer van Capitalism: A Love Story voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.