Capitalism: A Love Story
%
74

Capitalism: A Love Story

Nu kijken

Kijk Capitalism: A Love Story

Moeite met waar je nou Capitalism: A Love Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Capitalism: A Love Story

Samenvatting

In Capitalism: A Love Story stelt Michael Moore, met zijn gebruikelijke humor, een taboevraag: welke prijs betalen de Verenigde Staten voor hun liefde voor het kapitalisme? Jaren geleden leek die liefde erg onschuldig. Vandaag lijkt de Amerikaanse droom meer op een nachtmerrie waarin gezinnen hun werk, spaargeld en huizen kwijtraken. Michael Moore neemt ons mee in de huizen van die gewone mensen wier leven helemaal overhoop is gegooid; en hij gaat op zoek naar antwoorden in Washington DC en andere plaatsen. Wat hij vindt zijn de bekende symptomen van een mislukte liefdesrelatie: leugens, misbruik, verraad… en 14.000 jobs die elke dag verloren gaan.

Regisseur en acteurs

 • Michael Moore portait

  Michael Moore

  Director

 • Michael Moore portait

  Michael Moore

  Michael Moore

 • Thora Birch portait

  Thora Birch

  Herself

 • William Black portrait

  William Black

  Himself

 • Elijah Cummings portrait

  Elijah Cummings

  Himself

 • Baron Hill portrait

  Baron Hill

  Himself

 • Marcy Kaptur portrait

  Marcy Kaptur

  Herself

 • Wallace Shawn portait

  Wallace Shawn

  Himself

 • Elizabeth Warren portrait

  Elizabeth Warren

  Herself

 • Peter Zalewski portrait

  Peter Zalewski

  Himself

Capitalism: A Love Story

Wil je Capitalism: A Love Story kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Capitalism: A Love Story streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Capitalism: A Love Story niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Capitalism: A Love Story zelfs gratis bekijken.

Capitalism: A Love Story downloaden

Wil je Capitalism: A Love Story ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Capitalism: A Love Story overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Capitalism: A Love Story torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Capitalism: A Love Story is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Capitalism: A Love Story trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Capitalism: A Love Story de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.