Capitalism: A Love Story
%
74

Capitalism: A Love Story

Nu kijken

Kijk Capitalism: A Love Story

Moeite met waar je nou Capitalism: A Love Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Capitalism: A Love Story

Samenvatting

In Capitalism: A Love Story stelt Michael Moore, met zijn gebruikelijke humor, een taboevraag: welke prijs betalen de Verenigde Staten voor hun liefde voor het kapitalisme? Jaren geleden leek die liefde erg onschuldig. Vandaag lijkt de Amerikaanse droom meer op een nachtmerrie waarin gezinnen hun werk, spaargeld en huizen kwijtraken. Michael Moore neemt ons mee in de huizen van die gewone mensen wier leven helemaal overhoop is gegooid; en hij gaat op zoek naar antwoorden in Washington DC en andere plaatsen. Wat hij vindt zijn de bekende symptomen van een mislukte liefdesrelatie: leugens, misbruik, verraad… en 14.000 jobs die elke dag verloren gaan.

Regisseur en acteurs

 • Michael Moore portait

  Michael Moore

  Director

 • Michael Moore portait

  Michael Moore

  Michael Moore

 • Thora Birch portait

  Thora Birch

  Herself

 • William Black portrait

  William Black

  Himself

 • Elijah Cummings portrait

  Elijah Cummings

  Himself

 • Baron Hill portrait

  Baron Hill

  Himself

 • Marcy Kaptur portrait

  Marcy Kaptur

  Herself

 • Wallace Shawn portait

  Wallace Shawn

  Himself

 • Elizabeth Warren portrait

  Elizabeth Warren

  Herself

 • Peter Zalewski portrait

  Peter Zalewski

  Himself

Capitalism: A Love Story

Benieuwd naar Capitalism: A Love Story? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Capitalism: A Love Story kunt bekijken.

Capitalism: A Love Story streamen

Wil je Capitalism: A Love Story streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Capitalism: A Love Story gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Capitalism: A Love Story downloaden

movies als Capitalism: A Love Story kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Capitalism: A Love Story. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Capitalism: A Love Story. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Capitalism: A Love Story torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Capitalism: A Love Story te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Capitalism: A Love Story trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Capitalism: A Love Story je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!