Capitalism: A Love Story
%
74

Capitalism: A Love Story

Nu kijken

Kijk Capitalism: A Love Story

Moeite met waar je nou Capitalism: A Love Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Capitalism: A Love Story

Samenvatting

In Capitalism: A Love Story stelt Michael Moore, met zijn gebruikelijke humor, een taboevraag: welke prijs betalen de Verenigde Staten voor hun liefde voor het kapitalisme? Jaren geleden leek die liefde erg onschuldig. Vandaag lijkt de Amerikaanse droom meer op een nachtmerrie waarin gezinnen hun werk, spaargeld en huizen kwijtraken. Michael Moore neemt ons mee in de huizen van die gewone mensen wier leven helemaal overhoop is gegooid; en hij gaat op zoek naar antwoorden in Washington DC en andere plaatsen. Wat hij vindt zijn de bekende symptomen van een mislukte liefdesrelatie: leugens, misbruik, verraad… en 14.000 jobs die elke dag verloren gaan.

Regisseur en acteurs

 • Michael Moore portait

  Michael Moore

  Director

 • Michael Moore portait

  Michael Moore

  Michael Moore

 • Thora Birch portait

  Thora Birch

  Herself

 • William Black portrait

  William Black

  Himself

 • Elijah Cummings portrait

  Elijah Cummings

  Himself

 • Baron Hill portrait

  Baron Hill

  Himself

 • Marcy Kaptur portrait

  Marcy Kaptur

  Herself

 • Wallace Shawn portait

  Wallace Shawn

  Himself

 • Elizabeth Warren portrait

  Elizabeth Warren

  Herself

 • Peter Zalewski portrait

  Peter Zalewski

  Himself

Capitalism: A Love Story

Zin om Capitalism: A Love Story lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Capitalism: A Love Story te bekijken voor je op een rijtje.

Capitalism: A Love Story downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Capitalism: A Love Story downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Capitalism: A Love Story. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Capitalism: A Love Story er ook in SD heel goed uit.

Capitalism: A Love Story streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Capitalism: A Love Story net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Capitalism: A Love Story hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Capitalism: A Love Story helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Capitalism: A Love Story torrent

Denk je dat je om Capitalism: A Love Story te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Capitalism: A Love Story trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Capitalism: A Love Story de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.