Capitalism: A Love Story
%
74

Capitalism: A Love Story

Nu kijken

Kijk Capitalism: A Love Story

Moeite met waar je nou Capitalism: A Love Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Capitalism: A Love Story

Samenvatting

In Capitalism: A Love Story stelt Michael Moore, met zijn gebruikelijke humor, een taboevraag: welke prijs betalen de Verenigde Staten voor hun liefde voor het kapitalisme? Jaren geleden leek die liefde erg onschuldig. Vandaag lijkt de Amerikaanse droom meer op een nachtmerrie waarin gezinnen hun werk, spaargeld en huizen kwijtraken. Michael Moore neemt ons mee in de huizen van die gewone mensen wier leven helemaal overhoop is gegooid; en hij gaat op zoek naar antwoorden in Washington DC en andere plaatsen. Wat hij vindt zijn de bekende symptomen van een mislukte liefdesrelatie: leugens, misbruik, verraad… en 14.000 jobs die elke dag verloren gaan.

Regisseur en acteurs

 • Michael Moore portait

  Michael Moore

  Director

 • Michael Moore portait

  Michael Moore

  Michael Moore

 • Thora Birch portait

  Thora Birch

  Herself

 • William Black portrait

  William Black

  Himself

 • Elijah Cummings portrait

  Elijah Cummings

  Himself

 • Baron Hill portrait

  Baron Hill

  Himself

 • Marcy Kaptur portrait

  Marcy Kaptur

  Herself

 • Wallace Shawn portait

  Wallace Shawn

  Himself

 • Elizabeth Warren portrait

  Elizabeth Warren

  Herself

 • Peter Zalewski portrait

  Peter Zalewski

  Himself

Capitalism: A Love Story

Veel gehoord over Capitalism: A Love Story en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Capitalism: A Love Story heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Capitalism: A Love Story streamen

Wil je Capitalism: A Love Story, de movie met Michael Moore, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Capitalism: A Love Story zelfs gratis kijken.

Capitalism: A Love Story downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Capitalism: A Love Story ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Capitalism: A Love Story er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Capitalism: A Love Story torrent

Op zoek naar een torrent van Capitalism: A Love Story? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Capitalism: A Love Story te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Capitalism: A Love Story trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Capitalism: A Love Story. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.