Capitalism Hits the Fan
%
84

Capitalism Hits the Fan

Kijk Capitalism Hits the Fan

Moeite met waar je nou Capitalism Hits the Fan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

With breathtaking clarity, renowned University of Massachusetts Economics Professor Richard Wolff breaks down the root causes of today's economic crisis, showing how it was decades in the making and in fact reflects seismic failures within the structures of American-style capitalism itself. Wolff traces the source of the economic crisis to the 1970s, when wages began to stagnate and American workers were forced into a dysfunctional spiral of borrowing and debt that ultimately exploded in the mortgage meltdown. By placing the crisis within this larger historical and systemic frame, Wolff argues convincingly that the proposed government "bailouts," stimulus packages, and calls for increased market regulation will not be enough to address the real causes of the crisis, in the end suggesting that far more fundamental change will be necessary to avoid future catastrophes.

Capitalism Hits the Fan

Zin om Capitalism Hits the Fan lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Capitalism Hits the Fan te bekijken voor je op een rijtje.

Capitalism Hits the Fan downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Capitalism Hits the Fan downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Capitalism Hits the Fan. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Capitalism Hits the Fan er ook in SD heel goed uit.

Capitalism Hits the Fan streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Capitalism Hits the Fan net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Capitalism Hits the Fan hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Capitalism Hits the Fan helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Capitalism Hits the Fan torrent

Denk je dat je om Capitalism Hits the Fan te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Capitalism Hits the Fan trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Capitalism Hits the Fan de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.