Capricorn One
%
68

Capricorn One

Kijk Capricorn One

Moeite met waar je nou Capricorn One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Houston, 1985. Enkele momenten voordat NASA's eerste bemande ruimtevlucht, Capricorn 1 naar Mars zal plaatsvinden, worden de drie astronauten naar een verlaten basis gebracht, waar hun baas Kelloway hen meedeelt dat hun ruimtepakken niet bruikbaar zijn voor een ruimtevlucht. Om te vermijden dat de president na deze kapitale blunder de financiële middelen voor het ruimteprogramma van NASA zou inkrimpen, wordt de Capricorn 1 zonder bemanning gelanceerd. De lancering van het ruimtetuig gaat voor de televisiekijkende wereld toch door, en de astronauten worden gedwongen mee te werken aan een gesimuleerde landing. Wanneer het ruimteschip, na zijn zogenaamde terugkeer van Mars, ontploft, begrijpen de astronauten dat zij nooit meer naar huis zullen kunnen terugkeren...

Capricorn One

Capricorn One streamen

Capricorn One streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Capricorn One downloaden

Zin om Capricorn One te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Capricorn One te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Capricorn One torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Capricorn One makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Capricorn One trailer

Wil je er zeker van zijn dat Capricorn One jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.