Capsule
%
63

Capsule

Kijk Capsule

Moeite met waar je nou Capsule moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Guy is een ervaren Britse gevechtspiloot die het bevel heeft over de eerste Britse bemande ruimtemissie. Hiervoor heeft hij, op het hoogtepunt van de Koude Oorlog, drie jaar gewerkt en is nu alleen in de ruimte met een defect capsule. Hij heeft beperkt contact met het Verenigd Koninkrijk en ietwat ongewone communicatie met de VS. Ook met het Sovjet-Russische Tjoeratam staat hij in contact, al is er sprake van onorthodoxe communicatie. Wie zal Guy helpen en zal hij de juiste keuze maken?

Capsule

Veel gehoord over Capsule en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Capsule heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Capsule streamen

Wil je Capsule, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Capsule zelfs gratis kijken.

Capsule downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Capsule ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Capsule er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Capsule torrent

Op zoek naar een torrent van Capsule? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Capsule te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Capsule trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Capsule. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.