Captain Abu Raed
%
73

Captain Abu Raed

Bekijk de trailer

Kijk Captain Abu Raed

Moeite met waar je nou Captain Abu Raed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Captain Abu Raed is een universeel verhaal over vriendschap, inspiratie en heldendom gesitueerd in het moderne Jordanië. Abu Raed is een eenzame schoonmaker op het internationale vliegveld van Amman. Hij droomt zijn hele leven al van wereldreizen en verre landen, en door het lezen van boeken en korte ontmoetingen met reizigers probeert hij aan zijn verlangen te voldoen. Op een dag vindt hij een oude kapiteinspet tussen het vuilnis op zijn werk en neemt hem mee naar huis. Een buurjongen ziet hem lopen met de pet op zijn hoofd. De volgende ochtend staat een hele groep buurkinderen voor zijn deur, zij geloven dat hij een piloot is en halen hem over verhalen te vertellen over zijn belevenissen tijdens zijn vluchten. Een vriendschap begint. Abu Raed vervult zijn rol van piloot en verhalenverteller met trots en plezier en trekt de kinderen mee in zijn fantasieverhalen die hen inspireren te geloven in hun eigen ambities. Murad, een boze buitenstaander in de groep kinderen, beschuldigt Abu Raed van leugens en valse hoop. Maar in zijn strijd om Abu Raed te ontmaskeren ontdekt hij nieuwe mogelijkheden in zijn eigen leven. Ondertussen ontwikkelt zich ook een vriendschap tussen Abu Raed en Nour, een vrouwelijke piloot. Zij vecht tegen haar eigen demonen. Captain Abu Raed is een eigentijds verhaal over alledaagse mensen die moeten ‘dealen’ met sociale begrenzingen. Een verhaal van dromen, vriendschap, vergeving en offers.

Regisseur en acteurs

  • Amin Matalqa portrait

    Amin Matalqa

    Director

Trailers

Captain Abu Raed

Captain Abu Raed streamen

Captain Abu Raed streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Captain Abu Raed downloaden

Zin om Captain Abu Raed te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Captain Abu Raed te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Captain Abu Raed torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Captain Abu Raed makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Captain Abu Raed trailer

Wil je er zeker van zijn dat Captain Abu Raed jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.