Captain Abu Raed
%
73

Captain Abu Raed

Bekijk de trailer

Kijk Captain Abu Raed

Moeite met waar je nou Captain Abu Raed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Captain Abu Raed is een universeel verhaal over vriendschap, inspiratie en heldendom gesitueerd in het moderne Jordanië. Abu Raed is een eenzame schoonmaker op het internationale vliegveld van Amman. Hij droomt zijn hele leven al van wereldreizen en verre landen, en door het lezen van boeken en korte ontmoetingen met reizigers probeert hij aan zijn verlangen te voldoen. Op een dag vindt hij een oude kapiteinspet tussen het vuilnis op zijn werk en neemt hem mee naar huis. Een buurjongen ziet hem lopen met de pet op zijn hoofd. De volgende ochtend staat een hele groep buurkinderen voor zijn deur, zij geloven dat hij een piloot is en halen hem over verhalen te vertellen over zijn belevenissen tijdens zijn vluchten. Een vriendschap begint. Abu Raed vervult zijn rol van piloot en verhalenverteller met trots en plezier en trekt de kinderen mee in zijn fantasieverhalen die hen inspireren te geloven in hun eigen ambities. Murad, een boze buitenstaander in de groep kinderen, beschuldigt Abu Raed van leugens en valse hoop. Maar in zijn strijd om Abu Raed te ontmaskeren ontdekt hij nieuwe mogelijkheden in zijn eigen leven. Ondertussen ontwikkelt zich ook een vriendschap tussen Abu Raed en Nour, een vrouwelijke piloot. Zij vecht tegen haar eigen demonen. Captain Abu Raed is een eigentijds verhaal over alledaagse mensen die moeten ‘dealen’ met sociale begrenzingen. Een verhaal van dromen, vriendschap, vergeving en offers.

Regisseur en acteurs

  • Amin Matalqa portrait

    Amin Matalqa

    Director

Trailers

Captain Abu Raed

Zin om Captain Abu Raed lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Captain Abu Raed te bekijken voor je op een rijtje.

Captain Abu Raed downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Captain Abu Raed downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Captain Abu Raed. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Captain Abu Raed er ook in SD heel goed uit.

Captain Abu Raed streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Captain Abu Raed net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Captain Abu Raed hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Captain Abu Raed helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Captain Abu Raed torrent

Denk je dat je om Captain Abu Raed te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Captain Abu Raed trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Captain Abu Raed de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.