Captain Abu Raed
%
73

Captain Abu Raed

Bekijk de trailer

Kijk Captain Abu Raed

Moeite met waar je nou Captain Abu Raed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Captain Abu Raed is een universeel verhaal over vriendschap, inspiratie en heldendom gesitueerd in het moderne Jordanië. Abu Raed is een eenzame schoonmaker op het internationale vliegveld van Amman. Hij droomt zijn hele leven al van wereldreizen en verre landen, en door het lezen van boeken en korte ontmoetingen met reizigers probeert hij aan zijn verlangen te voldoen. Op een dag vindt hij een oude kapiteinspet tussen het vuilnis op zijn werk en neemt hem mee naar huis. Een buurjongen ziet hem lopen met de pet op zijn hoofd. De volgende ochtend staat een hele groep buurkinderen voor zijn deur, zij geloven dat hij een piloot is en halen hem over verhalen te vertellen over zijn belevenissen tijdens zijn vluchten. Een vriendschap begint. Abu Raed vervult zijn rol van piloot en verhalenverteller met trots en plezier en trekt de kinderen mee in zijn fantasieverhalen die hen inspireren te geloven in hun eigen ambities. Murad, een boze buitenstaander in de groep kinderen, beschuldigt Abu Raed van leugens en valse hoop. Maar in zijn strijd om Abu Raed te ontmaskeren ontdekt hij nieuwe mogelijkheden in zijn eigen leven. Ondertussen ontwikkelt zich ook een vriendschap tussen Abu Raed en Nour, een vrouwelijke piloot. Zij vecht tegen haar eigen demonen. Captain Abu Raed is een eigentijds verhaal over alledaagse mensen die moeten ‘dealen’ met sociale begrenzingen. Een verhaal van dromen, vriendschap, vergeving en offers.

Regisseur en acteurs

  • Amin Matalqa portrait

    Amin Matalqa

    Director

Trailers

Captain Abu Raed

Benieuwd naar Captain Abu Raed? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Captain Abu Raed kunt bekijken.

Captain Abu Raed streamen

Wil je Captain Abu Raed streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Captain Abu Raed gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Captain Abu Raed downloaden

movies als Captain Abu Raed kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Captain Abu Raed. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Captain Abu Raed. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Captain Abu Raed torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Captain Abu Raed te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Captain Abu Raed trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Captain Abu Raed je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!