Captain Abu Raed
%
73

Captain Abu Raed

Bekijk de trailer

Kijk Captain Abu Raed

Moeite met waar je nou Captain Abu Raed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Captain Abu Raed is een universeel verhaal over vriendschap, inspiratie en heldendom gesitueerd in het moderne Jordanië. Abu Raed is een eenzame schoonmaker op het internationale vliegveld van Amman. Hij droomt zijn hele leven al van wereldreizen en verre landen, en door het lezen van boeken en korte ontmoetingen met reizigers probeert hij aan zijn verlangen te voldoen. Op een dag vindt hij een oude kapiteinspet tussen het vuilnis op zijn werk en neemt hem mee naar huis. Een buurjongen ziet hem lopen met de pet op zijn hoofd. De volgende ochtend staat een hele groep buurkinderen voor zijn deur, zij geloven dat hij een piloot is en halen hem over verhalen te vertellen over zijn belevenissen tijdens zijn vluchten. Een vriendschap begint. Abu Raed vervult zijn rol van piloot en verhalenverteller met trots en plezier en trekt de kinderen mee in zijn fantasieverhalen die hen inspireren te geloven in hun eigen ambities. Murad, een boze buitenstaander in de groep kinderen, beschuldigt Abu Raed van leugens en valse hoop. Maar in zijn strijd om Abu Raed te ontmaskeren ontdekt hij nieuwe mogelijkheden in zijn eigen leven. Ondertussen ontwikkelt zich ook een vriendschap tussen Abu Raed en Nour, een vrouwelijke piloot. Zij vecht tegen haar eigen demonen. Captain Abu Raed is een eigentijds verhaal over alledaagse mensen die moeten ‘dealen’ met sociale begrenzingen. Een verhaal van dromen, vriendschap, vergeving en offers.

Regisseur en acteurs

  • Amin Matalqa portrait

    Amin Matalqa

    Director

Trailers

Captain Abu Raed

Op zoek naar Captain Abu Raed? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Captain Abu Raed streamen

Het streamen van movies als Captain Abu Raed heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Captain Abu Raed waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Captain Abu Raed dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Captain Abu Raed downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Captain Abu Raed te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Captain Abu Raed torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Captain Abu Raed trailer

Weet je nog niet zeker of Captain Abu Raed jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.