Captain Abu Raed
%
73

Captain Abu Raed

Bekijk de trailer

Kijk Captain Abu Raed

Moeite met waar je nou Captain Abu Raed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Captain Abu Raed is een universeel verhaal over vriendschap, inspiratie en heldendom gesitueerd in het moderne Jordanië. Abu Raed is een eenzame schoonmaker op het internationale vliegveld van Amman. Hij droomt zijn hele leven al van wereldreizen en verre landen, en door het lezen van boeken en korte ontmoetingen met reizigers probeert hij aan zijn verlangen te voldoen. Op een dag vindt hij een oude kapiteinspet tussen het vuilnis op zijn werk en neemt hem mee naar huis. Een buurjongen ziet hem lopen met de pet op zijn hoofd. De volgende ochtend staat een hele groep buurkinderen voor zijn deur, zij geloven dat hij een piloot is en halen hem over verhalen te vertellen over zijn belevenissen tijdens zijn vluchten. Een vriendschap begint. Abu Raed vervult zijn rol van piloot en verhalenverteller met trots en plezier en trekt de kinderen mee in zijn fantasieverhalen die hen inspireren te geloven in hun eigen ambities. Murad, een boze buitenstaander in de groep kinderen, beschuldigt Abu Raed van leugens en valse hoop. Maar in zijn strijd om Abu Raed te ontmaskeren ontdekt hij nieuwe mogelijkheden in zijn eigen leven. Ondertussen ontwikkelt zich ook een vriendschap tussen Abu Raed en Nour, een vrouwelijke piloot. Zij vecht tegen haar eigen demonen. Captain Abu Raed is een eigentijds verhaal over alledaagse mensen die moeten ‘dealen’ met sociale begrenzingen. Een verhaal van dromen, vriendschap, vergeving en offers.

Regisseur en acteurs

  • Amin Matalqa portrait

    Amin Matalqa

    Director

Trailers

Captain Abu Raed

Wil je Captain Abu Raed kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Captain Abu Raed streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Captain Abu Raed niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Captain Abu Raed zelfs gratis bekijken.

Captain Abu Raed downloaden

Wil je Captain Abu Raed ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Captain Abu Raed overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Captain Abu Raed torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Captain Abu Raed is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Captain Abu Raed trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Captain Abu Raed de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.