Captain Corelli's Mandolin
%
59

Captain Corelli's Mandolin

Nu kijken

Kijk Captain Corelli's Mandolin

Moeite met waar je nou Captain Corelli's Mandolin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Captain Corelli's Mandolin

Samenvatting

1940. De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken en de Italianen vallen Griekenland binnen. Op het eiland Cephalonia staat de invasie onder leiding van Kapitain Antonio Corelli (Nicolas Cage). Hij ontmoet er Pelagia (Penelope Cruz), de oogverblindende dochter van de plaatselijke dorpsdoktor Iannis. Zij is verloofd met Mandras, een Griekse visser uit haar dorp, die naar de Italiaanse grens is vertrokken om er de Italianen te bestrijden. Haar wrevel voor de Italiaanse officier maakt na enige tijd plaats voor oprechte sympathie voor de man. Met zijn mandoline veroveren Corelli en zijn manschappen de harten van de eilandbewoners. De bezetting begint stilaan op een zomervakantie te lijken. Maar al snel moeten Antonio en Pelagia een verscheurende keuze maken tussen hun trouw aan het vaderland en hun liefde voor elkaar ...

Captain Corelli's Mandolin

Zin om Captain Corelli's Mandolin lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Captain Corelli's Mandolin te bekijken voor je op een rijtje.

Captain Corelli's Mandolin downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Captain Corelli's Mandolin downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Captain Corelli's Mandolin. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Captain Corelli's Mandolin er ook in SD heel goed uit.

Captain Corelli's Mandolin streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Captain Corelli's Mandolin net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Captain Corelli's Mandolin hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Captain Corelli's Mandolin helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Captain Corelli's Mandolin torrent

Denk je dat je om Captain Corelli's Mandolin te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Captain Corelli's Mandolin trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Captain Corelli's Mandolin de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.