Captain Corelli's Mandolin
%
59

Captain Corelli's Mandolin

Nu kijken

Kijk Captain Corelli's Mandolin

Moeite met waar je nou Captain Corelli's Mandolin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Captain Corelli's Mandolin

Samenvatting

1940. De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken en de Italianen vallen Griekenland binnen. Op het eiland Cephalonia staat de invasie onder leiding van Kapitain Antonio Corelli (Nicolas Cage). Hij ontmoet er Pelagia (Penelope Cruz), de oogverblindende dochter van de plaatselijke dorpsdoktor Iannis. Zij is verloofd met Mandras, een Griekse visser uit haar dorp, die naar de Italiaanse grens is vertrokken om er de Italianen te bestrijden. Haar wrevel voor de Italiaanse officier maakt na enige tijd plaats voor oprechte sympathie voor de man. Met zijn mandoline veroveren Corelli en zijn manschappen de harten van de eilandbewoners. De bezetting begint stilaan op een zomervakantie te lijken. Maar al snel moeten Antonio en Pelagia een verscheurende keuze maken tussen hun trouw aan het vaderland en hun liefde voor elkaar ...

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Captain Corelli's Mandolin

Wil je Captain Corelli's Mandolin kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2001 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Captain Corelli's Mandolin streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Captain Corelli's Mandolin niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Captain Corelli's Mandolin zelfs gratis bekijken.

Captain Corelli's Mandolin downloaden

Wil je Captain Corelli's Mandolin ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Captain Corelli's Mandolin overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Captain Corelli's Mandolin torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Captain Corelli's Mandolin is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Captain Corelli's Mandolin trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Captain Corelli's Mandolin de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.