Captain Corelli's Mandolin
%
59

Captain Corelli's Mandolin

Nu kijken

Kijk Captain Corelli's Mandolin

Moeite met waar je nou Captain Corelli's Mandolin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Captain Corelli's Mandolin

Samenvatting

1940. De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken en de Italianen vallen Griekenland binnen. Op het eiland Cephalonia staat de invasie onder leiding van Kapitain Antonio Corelli (Nicolas Cage). Hij ontmoet er Pelagia (Penelope Cruz), de oogverblindende dochter van de plaatselijke dorpsdoktor Iannis. Zij is verloofd met Mandras, een Griekse visser uit haar dorp, die naar de Italiaanse grens is vertrokken om er de Italianen te bestrijden. Haar wrevel voor de Italiaanse officier maakt na enige tijd plaats voor oprechte sympathie voor de man. Met zijn mandoline veroveren Corelli en zijn manschappen de harten van de eilandbewoners. De bezetting begint stilaan op een zomervakantie te lijken. Maar al snel moeten Antonio en Pelagia een verscheurende keuze maken tussen hun trouw aan het vaderland en hun liefde voor elkaar ...

Captain Corelli's Mandolin

Benieuwd naar Captain Corelli's Mandolin? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Captain Corelli's Mandolin draait.

Captain Corelli's Mandolin in de bioscoop

Captain Corelli's Mandolin draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Captain Corelli's Mandolin.

Captain Corelli's Mandolin streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Captain Corelli's Mandolin te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Captain Corelli's Mandolin een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Captain Corelli's Mandolin zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Captain Corelli's Mandolin torrent

Op zoek naar een torrent van Captain Corelli's Mandolin? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Captain Corelli's Mandolin zonder zorgen.

Captain Corelli's Mandolin downloaden

Als Captain Corelli's Mandolin binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Captain Corelli's Mandolin trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Captain Corelli's Mandolin de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.