Captain Corelli's Mandolin
%
59

Captain Corelli's Mandolin

Nu kijken

Kijk Captain Corelli's Mandolin

Moeite met waar je nou Captain Corelli's Mandolin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Captain Corelli's Mandolin

Samenvatting

1940. De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken en de Italianen vallen Griekenland binnen. Op het eiland Cephalonia staat de invasie onder leiding van Kapitain Antonio Corelli (Nicolas Cage). Hij ontmoet er Pelagia (Penelope Cruz), de oogverblindende dochter van de plaatselijke dorpsdoktor Iannis. Zij is verloofd met Mandras, een Griekse visser uit haar dorp, die naar de Italiaanse grens is vertrokken om er de Italianen te bestrijden. Haar wrevel voor de Italiaanse officier maakt na enige tijd plaats voor oprechte sympathie voor de man. Met zijn mandoline veroveren Corelli en zijn manschappen de harten van de eilandbewoners. De bezetting begint stilaan op een zomervakantie te lijken. Maar al snel moeten Antonio en Pelagia een verscheurende keuze maken tussen hun trouw aan het vaderland en hun liefde voor elkaar ...

Captain Corelli's Mandolin

Captain Corelli's Mandolin streamen

Captain Corelli's Mandolin streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Captain Corelli's Mandolin downloaden

Zin om Captain Corelli's Mandolin te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Captain Corelli's Mandolin te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Captain Corelli's Mandolin torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Captain Corelli's Mandolin makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Captain Corelli's Mandolin trailer

Wil je er zeker van zijn dat Captain Corelli's Mandolin jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.