Captain Marvel

Captain Marvel

Bekijk de trailer

Kijk Captain Marvel

Moeite met waar je nou Captain Marvel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 06-03-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Marvel Studios’ Captain Marve is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk. De filmsterren Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Rune Temte, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace, met Annette Bening, Clark Gregg en Jude Law, schitteren in de film. De film is geproduceerd door Kevin Feige en geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck. Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patricia Whitcher en Stan Lee zijn de uitvoerende producenten. Het verhaal is van Nicole Perlman en Joe Shrapnel & Anna Waterhouse, en het scenario is van Anna Boden & Ryan Fleck en van Genève Robertson-Dworet en Jac Schaeffer.

Regisseur en acteurs

  • Brie Larson portait

    Brie Larson

    Carol Danvers / Captain Marvel

Trailers

Captain Marvel

Benieuwd naar Captain Marvel? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Captain Marvel kunt bekijken.

Captain Marvel streamen

Wil je Captain Marvel streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Captain Marvel gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Captain Marvel downloaden

movies als Captain Marvel kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Captain Marvel. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Captain Marvel. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Captain Marvel torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Captain Marvel te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Captain Marvel trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Captain Marvel je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!