Captain Marvel

Captain Marvel

Bekijk de trailer

Kijk Captain Marvel

Moeite met waar je nou Captain Marvel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 06-03-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Carol Danvers receives superpowers and becomes Captain Marvel.

Regisseur en acteurs

  • Brie Larson portait

    Brie Larson

    Carol Danvers / Captain Marvel

Trailers

Captain Marvel

Op zoek naar Captain Marvel? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Captain Marvel streamen

Het streamen van movies als Captain Marvel heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Captain Marvel waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Captain Marvel dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Captain Marvel downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Captain Marvel te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Captain Marvel torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Captain Marvel trailer

Weet je nog niet zeker of Captain Marvel jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.