Captain Marvel

Captain Marvel

Kijk Captain Marvel

Moeite met waar je nou Captain Marvel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 06-03-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Carol Danvers receives superpowers and becomes Captain Marvel.

Regisseur en acteurs

  • Brie Larson portait

    Brie Larson

    Carol Danvers / Captain Marvel

Captain Marvel

Wil je Captain Marvel kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Captain Marvel streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Captain Marvel niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Captain Marvel zelfs gratis bekijken.

Captain Marvel downloaden

Wil je Captain Marvel ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Captain Marvel overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Captain Marvel torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Captain Marvel is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Captain Marvel trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Captain Marvel de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.