Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama
%
57

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama

Kijk Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama

Moeite met waar je nou Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In deze leuke familiefilm - een mix tussen Piet Piraat en Pirates of the Caribbean - gaat de kleine Pinky aan boord van een piratenschip op zoek naar zijn verloren gewaande vader. Het begin van een spetterend, hachelijk avontuur!

Regisseur en acteurs

 • John Andreas Andersen portrait

  John Andreas Andersen

  Director

 • Lisa Marie Gamlem portrait

  Lisa Marie Gamlem

  Director

 • Tuva Novotny portait

  Tuva Novotny

  Frida

 • Anders Baasmo Christiansen portait

  Anders Baasmo Christiansen

  König Rufus

 • Fridtjov Såheim portait

  Fridtjov Såheim

  Bjørn Barsk

 • Odd-Magnus Williamson portait

  Odd-Magnus Williamson

  Langemann

 • Jon Øigarden portait

  Jon Øigarden

  Prince Badal

 • Pia Tjelta portait

  Pia Tjelta

  Rosa

 • Kyrre Haugen Sydness portrait

  Kyrre Haugen Sydness

  Käpt'n Säbelzahn

 • Robert Skjærstad portait

  Robert Skjærstad

  Skalken

 • Nils Jørgen Kaalstad portait

  Nils Jørgen Kaalstad

  Dankert

 • Janne Formoe portrait

  Janne Formoe

  Hauptwache

 • Andreas Cappelen portait

  Andreas Cappelen

  Benjamin

 • Ask von der Hagen portrait

  Ask von der Hagen

  Deckhand

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama

Wil je Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama kijken? De movie van John Andreas Andersen uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama downloaden

Het downloaden van Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama streamen

Het streamen van Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama kijkt. Ideaal!

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama trailer

Bekijk eerst even de trailer van Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.