Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama
%
57

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama

Kijk Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama

Moeite met waar je nou Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In deze leuke familiefilm - een mix tussen Piet Piraat en Pirates of the Caribbean - gaat de kleine Pinky aan boord van een piratenschip op zoek naar zijn verloren gewaande vader. Het begin van een spetterend, hachelijk avontuur!

Regisseur en acteurs

 • John Andreas Andersen portrait

  John Andreas Andersen

  Director

 • Lisa Marie Gamlem portrait

  Lisa Marie Gamlem

  Director

 • Tuva Novotny portait

  Tuva Novotny

  Frida

 • Anders Baasmo Christiansen portait

  Anders Baasmo Christiansen

  König Rufus

 • Fridtjov Såheim portait

  Fridtjov Såheim

  Bjørn Barsk

 • Odd-Magnus Williamson portait

  Odd-Magnus Williamson

  Langemann

 • Jon Øigarden portait

  Jon Øigarden

  Prince Badal

 • Pia Tjelta portait

  Pia Tjelta

  Rosa

 • Kyrre Haugen Sydness portrait

  Kyrre Haugen Sydness

  Käpt'n Säbelzahn

 • Robert Skjærstad portait

  Robert Skjærstad

  Skalken

 • Nils Jørgen Kaalstad portait

  Nils Jørgen Kaalstad

  Dankert

 • Janne Formoe portrait

  Janne Formoe

  Hauptwache

 • Andreas Cappelen portait

  Andreas Cappelen

  Benjamin

 • Ask von der Hagen portrait

  Ask von der Hagen

  Deckhand

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama

Benieuwd naar Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama kunt bekijken.

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama streamen

Wil je Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama downloaden

movies als Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!