Captain T&T
%
75

Captain T&T

Kijk Captain T&T

Moeite met waar je nou Captain T&T moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In Trinidad and Tobago, a six-year-old dreams of being a superhero.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Guinness portrait

  Christopher Guinness

  Director

 • Wayne Burgess II portrait

  Wayne Burgess II

  Actor

 • Blair Ambrosia Cameron portrait

  Blair Ambrosia Cameron

  Actor

 • Rizario St Cyr portrait

  Rizario St Cyr

  Actor

 • Zeek Loregnard portrait

  Zeek Loregnard

  Actor

 • Sherwin Marcelle portrait

  Sherwin Marcelle

  Actor

Captain T&T

Wil je Captain T&T kijken? De movie van Christopher Guinness uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Captain T&T op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Captain T&T met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Captain T&T downloaden

Het downloaden van Captain T&T is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Captain T&T ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Captain T&T streamen

Het streamen van Captain T&T heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Captain T&T online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Captain T&T kijkt. Ideaal!

Captain T&T torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Captain T&T. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Captain T&T trailer

Bekijk eerst even de trailer van Captain T&T voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.