Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur
%
67

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur

Moeite met waar je nou Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Based on the bestselling book series, DreamWorks Animation presents the long-awaited global movie event, Captain Underpants. This outrageous family comedy tells the story of two overly imaginative pranksters, George (Kevin Hart) and Harold (Thomas Middleditch), who hypnotize their principal (Ed Helms) into thinking he's an enthusiastic, yet dimwitted, superhero named Captain Underpants.

Regisseur en acteurs

 • Nick Kroll portait

  Nick Kroll

  Professor Poopypants (voice)

 • Kevin Hart portait

  Kevin Hart

  George Beard (voice)

 • Ed Helms portait

  Ed Helms

  Mr. Krupp / Captain Underpants (voice)

 • Jordan Peele portait

  Jordan Peele

  Melvin (voice)

 • Thomas Middleditch portait

  Thomas Middleditch

  Harold Hutchins (voice)

 • Kristen Schaal portait

  Kristen Schaal

  Edith (voice)

Trailers

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur

Benieuwd naar Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur kunt bekijken.

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur streamen

Wil je Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur downloaden

movies als Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!