Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur
%
67

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur

Moeite met waar je nou Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Based on the bestselling book series, DreamWorks Animation presents the long-awaited global movie event, Captain Underpants. This outrageous family comedy tells the story of two overly imaginative pranksters, George (Kevin Hart) and Harold (Thomas Middleditch), who hypnotize their principal (Ed Helms) into thinking he's an enthusiastic, yet dimwitted, superhero named Captain Underpants.

Regisseur en acteurs

 • Nick Kroll portait

  Nick Kroll

  Professor Poopypants (voice)

 • Kevin Hart portait

  Kevin Hart

  George Beard (voice)

 • Ed Helms portait

  Ed Helms

  Mr. Krupp / Captain Underpants (voice)

 • Jordan Peele portait

  Jordan Peele

  Melvin (voice)

 • Thomas Middleditch portait

  Thomas Middleditch

  Harold Hutchins (voice)

 • Kristen Schaal portait

  Kristen Schaal

  Edith (voice)

Trailers

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur

Veel gehoord over Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur streamen

Wil je Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur, de movie met Nick Kroll, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur zelfs gratis kijken.

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur torrent

Op zoek naar een torrent van Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.