Captain Underpants: The First Epic Movie
%
67

Captain Underpants: The First Epic Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Captain Underpants: The First Epic Movie

Moeite met waar je nou Captain Underpants: The First Epic Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Captain Underpants: The First Epic Movie

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

DreamWorks Animation's Kapitein Onderbroek: het eerste grote avontuur is gebaseerd op de succesvolle boekenserie en wereldwijde sensatie. Deze rebelse en ondeugende komedie voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold. Als ze hun schoolhoofd hypnotiseren, denkt hij dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. Maar deze grap van Sjors en Harold loopt al snel helemaal uit de hand…

Regisseur en acteurs

 • Nick Kroll portait

  Nick Kroll

  Professor Poopypants (voice)

 • Kevin Hart portait

  Kevin Hart

  George Beard (voice)

 • Ed Helms portait

  Ed Helms

  Mr. Krupp / Captain Underpants (voice)

 • Jordan Peele portait

  Jordan Peele

  Melvin (voice)

 • Thomas Middleditch portait

  Thomas Middleditch

  Harold Hutchins (voice)

 • Kristen Schaal portait

  Kristen Schaal

  Edith (voice)

Trailers

Captain Underpants: The First Epic Movie

Veel gehoord over Captain Underpants: The First Epic Movie en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Captain Underpants: The First Epic Movie heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Captain Underpants: The First Epic Movie streamen

Wil je Captain Underpants: The First Epic Movie, de movie met Nick Kroll, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Captain Underpants: The First Epic Movie zelfs gratis kijken.

Captain Underpants: The First Epic Movie downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Captain Underpants: The First Epic Movie ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Captain Underpants: The First Epic Movie er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Captain Underpants: The First Epic Movie torrent

Op zoek naar een torrent van Captain Underpants: The First Epic Movie? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Captain Underpants: The First Epic Movie te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Captain Underpants: The First Epic Movie trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Captain Underpants: The First Epic Movie. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.