Captain Underpants: The First Epic Movie
%
67

Captain Underpants: The First Epic Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Captain Underpants: The First Epic Movie

Moeite met waar je nou Captain Underpants: The First Epic Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Captain Underpants: The First Epic Movie

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Sjors en Harold zijn twee lolbroeken die besluiten om hun schoolhoofd Krupp te hypnotiseren. Hun grap loopt al snel helemaal uit de hand, wanneer Krupp denkt dat-ie de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is geworden.

Regisseur en acteurs

 • Nick Kroll portait

  Nick Kroll

  Professor Poopypants (voice)

 • Kevin Hart portait

  Kevin Hart

  George Beard (voice)

 • Ed Helms portait

  Ed Helms

  Mr. Krupp / Captain Underpants (voice)

 • Jordan Peele portait

  Jordan Peele

  Melvin (voice)

 • Thomas Middleditch portait

  Thomas Middleditch

  Harold Hutchins (voice)

 • Kristen Schaal portait

  Kristen Schaal

  Edith (voice)

Trailers

Captain Underpants: The First Epic Movie

Wil je Captain Underpants: The First Epic Movie kijken? De movie van Nick Kroll uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Captain Underpants: The First Epic Movie op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Captain Underpants: The First Epic Movie met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Captain Underpants: The First Epic Movie downloaden

Het downloaden van Captain Underpants: The First Epic Movie is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Captain Underpants: The First Epic Movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Captain Underpants: The First Epic Movie streamen

Het streamen van Captain Underpants: The First Epic Movie heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Captain Underpants: The First Epic Movie online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Captain Underpants: The First Epic Movie kijkt. Ideaal!

Captain Underpants: The First Epic Movie torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Captain Underpants: The First Epic Movie. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Captain Underpants: The First Epic Movie trailer

Bekijk eerst even de trailer van Captain Underpants: The First Epic Movie voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.