Captain Underpants: The First Epic Movie
%
67

Captain Underpants: The First Epic Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Captain Underpants: The First Epic Movie

Moeite met waar je nou Captain Underpants: The First Epic Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Captain Underpants: The First Epic Movie

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Sjors en Harold zijn twee lolbroeken die besluiten om hun schoolhoofd Krupp te hypnotiseren. Hun grap loopt al snel helemaal uit de hand, wanneer Krupp denkt dat-ie de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is geworden.

Regisseur en acteurs

 • Nick Kroll portait

  Nick Kroll

  Professor Poopypants (voice)

 • Kevin Hart portait

  Kevin Hart

  George Beard (voice)

 • Ed Helms portait

  Ed Helms

  Mr. Krupp / Captain Underpants (voice)

 • Jordan Peele portait

  Jordan Peele

  Melvin (voice)

 • Thomas Middleditch portait

  Thomas Middleditch

  Harold Hutchins (voice)

 • Kristen Schaal portait

  Kristen Schaal

  Edith (voice)

Trailers

Captain Underpants: The First Epic Movie

Captain Underpants: The First Epic Movie streamen

Captain Underpants: The First Epic Movie streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Captain Underpants: The First Epic Movie downloaden

Zin om Captain Underpants: The First Epic Movie te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Captain Underpants: The First Epic Movie te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Captain Underpants: The First Epic Movie torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Captain Underpants: The First Epic Movie makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Captain Underpants: The First Epic Movie trailer

Wil je er zeker van zijn dat Captain Underpants: The First Epic Movie jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.