Captive
%
51

Captive

Kijk Captive

Moeite met waar je nou Captive moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Two aliens from the planet Styrolia crashland on Earth near a farm and take the inhabitants hostage.

Captive

Wil je Captive kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1980 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Captive streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Captive niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Captive zelfs gratis bekijken.

Captive downloaden

Wil je Captive ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Captive overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Captive torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Captive is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Captive trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Captive de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.