Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story
%
61

Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story

Nu kijken

Kijk Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story

Moeite met waar je nou Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story

Samenvatting

Jaycee Dugard werd op haar 11e ontvoerd en 18 jaar gevangen gehouden door een veroordeelde zedendelinquent. Ze kwam er levend vanaf, maar wordt nooit meer de oude.

Regisseur en acteurs

  • Nick London portait

    Nick London

    Director

  • Caroline Catz portait

    Caroline Catz

    Narrator

Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story

Wil je Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story zelfs gratis bekijken.

Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story downloaden

Wil je Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.