Captive State

Captive State

Bekijk de trailer

Kijk Captive State

Moeite met waar je nou Captive State moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Captive State is de nieuwe bioscoopfilm van regisseur Rubert Wyatt (onder meer bekend van Rise of the Planet of the Apes) met o.a. John Goodman en Vera Farmiga in de hoofdrollen. Het is bijna een decennium geleden dat een buitenaardse kracht het gebied rondom Chicago heeft bezet. Mensen worden in een totalitair regime gevangen gehouden en getrackt aan de hand van een gps die bij iedere inwoner is ingebracht. Wanneer een groep verzetsstrijders de macht stukje bij beetje probeert terug te winnen, lijkt dit in eerste instantie een onmogelijke missie waarbij elke beweging wordt gecontroleerd door de autoriteiten die meekijken.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Wyatt portait

  Rupert Wyatt

  Director

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Actor

 • Vera Farmiga portait

  Vera Farmiga

  Actor

 • Ashton Sanders portait

  Ashton Sanders

  Actor

 • Machine Gun Kelly portait

  Machine Gun Kelly

  Actor

Trailers

Captive State

Wil je Captive State kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Captive State streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Captive State niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Captive State zelfs gratis bekijken.

Captive State downloaden

Wil je Captive State ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Captive State overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Captive State torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Captive State is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Captive State trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Captive State de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.