Captive State

Captive State

Bekijk de trailer

Kijk Captive State

Moeite met waar je nou Captive State moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Captive State is de nieuwe bioscoopfilm van regisseur Rubert Wyatt (onder meer bekend van Rise of the Planet of the Apes) met o.a. John Goodman en Vera Farmiga in de hoofdrollen. Het is bijna een decennium geleden dat een buitenaardse kracht het gebied rondom Chicago heeft bezet. Mensen worden in een totalitair regime gevangen gehouden en getrackt aan de hand van een gps die bij iedere inwoner is ingebracht. Wanneer een groep verzetsstrijders de macht stukje bij beetje probeert terug te winnen, lijkt dit in eerste instantie een onmogelijke missie waarbij elke beweging wordt gecontroleerd door de autoriteiten die meekijken.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Wyatt portait

  Rupert Wyatt

  Director

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Actor

 • Vera Farmiga portait

  Vera Farmiga

  Actor

 • Ashton Sanders portait

  Ashton Sanders

  Actor

 • Machine Gun Kelly portait

  Machine Gun Kelly

  Actor

Trailers

Captive State

Wil je Captive State kijken? De movie van Rupert Wyatt uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Captive State op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Captive State met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Captive State downloaden

Het downloaden van Captive State is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Captive State ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Captive State streamen

Het streamen van Captive State heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Captive State online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Captive State kijkt. Ideaal!

Captive State torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Captive State. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Captive State trailer

Bekijk eerst even de trailer van Captive State voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.