Captive State

Captive State

Kijk Captive State

Moeite met waar je nou Captive State moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 11-04-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

A science-fiction film. Plot unknown.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Wyatt portait

  Rupert Wyatt

  Director

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Actor

 • Vera Farmiga portait

  Vera Farmiga

  Actor

 • Ashton Sanders portait

  Ashton Sanders

  Actor

 • Machine Gun Kelly portait

  Machine Gun Kelly

  Actor

Captive State

Zin om Captive State lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De sciencefiction movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Captive State te bekijken voor je op een rijtje.

Captive State downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Captive State downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Captive State. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Captive State er ook in SD heel goed uit.

Captive State streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Captive State net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Captive State hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Captive State helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Captive State torrent

Denk je dat je om Captive State te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Captive State trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Captive State de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.