Captives
%
57

Captives

Kijk Captives

Moeite met waar je nou Captives moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Referred to as “the most accomplished SOV horror film from this era,” Captives, is the sophomore effort of director Gary Cohen (Video Violence 1&2). Three weirdoes invade the home of a well-to-do family while the husband is at work. They aren't there to steal anything; they have a video they want to show the wife. On it is the past life of her husband, something much more violent and drug-fueled than she ever could have expected. When things go wrong for the invaders and blood gets shed, the wife must reconcile what she has seen and what she knows, and her new knowledge of the past makes her future unthinkable.

Captives

Zin om Captives lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Captives te bekijken voor je op een rijtje.

Captives downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Captives downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Captives. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Captives er ook in SD heel goed uit.

Captives streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Captives net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Captives hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Captives helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Captives torrent

Denk je dat je om Captives te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Captives trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Captives de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.