Captives
%
57

Captives

Kijk Captives

Moeite met waar je nou Captives moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Referred to as “the most accomplished SOV horror film from this era,” Captives, is the sophomore effort of director Gary Cohen (Video Violence 1&2). Three weirdoes invade the home of a well-to-do family while the husband is at work. They aren't there to steal anything; they have a video they want to show the wife. On it is the past life of her husband, something much more violent and drug-fueled than she ever could have expected. When things go wrong for the invaders and blood gets shed, the wife must reconcile what she has seen and what she knows, and her new knowledge of the past makes her future unthinkable.

Captives

Wil je Captives kijken? De movie vanuit 1988 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Captives op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Captives met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Captives downloaden

Het downloaden van Captives is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Captives ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Captives streamen

Het streamen van Captives heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Captives online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Captives kijkt. Ideaal!

Captives torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Captives. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Captives trailer

Bekijk eerst even de trailer van Captives voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.