Capture the Flag
%
63

Capture the Flag

Kijk Capture the Flag

Moeite met waar je nou Capture the Flag moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Adapted from the novel by Rebecca Chace, Capture the Flag portrays the tenuous relationship between a father and a daughter in the socially turbulent 1970s. Teen-age Annie and her father Luke are about to gather with friends for an annual game of Capture the Flag. This year, a lot more is at stake than the white T-shirt standing in for the flag. Annie's parents are on the verge of divorce, and this is the first time she and her father are participating without Annie's mother. What starts as a joyous reunion soon breaks down as friendships among the adults fracture and new allegiances among the children are formed. Over the course of this weekend, Annie learns that even though some things change, the most important relationships will somehow endure.

Capture the Flag

Zin om Capture the Flag lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Capture the Flag te bekijken voor je op een rijtje.

Capture the Flag downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Capture the Flag downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Capture the Flag. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Capture the Flag er ook in SD heel goed uit.

Capture the Flag streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Capture the Flag net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Capture the Flag hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Capture the Flag helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Capture the Flag torrent

Denk je dat je om Capture the Flag te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Capture the Flag trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Capture the Flag de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.