Race Naar de Maan
%
59

Race Naar de Maan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Race Naar de Maan

Moeite met waar je nou Race Naar de Maan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Race Naar de Maan

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Mike Goldwing maakt samen met zijn opa Frank, zijn vrienden Amy en Marty en een slimme hagedis een avontuurlijke reis naar de maan. Ze willen een miljonair die snode plannen heeft om zichzelf de nieuwe en gevaarlijke energiebron helium-3 toe te eigenen tegenhouden.

Regisseur en acteurs

 • Enrique Gato portait

  Enrique Gato

  Director

 • Michelle Jenner portait

  Michelle Jenner

  Sara (voice)

 • Dani Rovira portait

  Dani Rovira

  Richard Carson (voice)

 • Carme Calvell portrait

  Carme Calvell

  Mike Goldwing (voice)

 • Javier Balas portrait

  Javier Balas

  Marty Farr (voice)

Trailers

Race Naar de Maan

Wil je Race Naar de Maan kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Race Naar de Maan streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Race Naar de Maan niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Race Naar de Maan zelfs gratis bekijken.

Race Naar de Maan downloaden

Wil je Race Naar de Maan ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Race Naar de Maan overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Race Naar de Maan torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Race Naar de Maan is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Race Naar de Maan trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Race Naar de Maan de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.