Race Naar de Maan
%
59

Race Naar de Maan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Race Naar de Maan

Moeite met waar je nou Race Naar de Maan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Race Naar de Maan

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Mike Goldwing maakt samen met zijn opa Frank, zijn vrienden Amy en Marty en een slimme hagedis een avontuurlijke reis naar de maan. Ze willen een miljonair die snode plannen heeft om zichzelf de nieuwe en gevaarlijke energiebron helium-3 toe te eigenen tegenhouden.

Regisseur en acteurs

 • Enrique Gato portait

  Enrique Gato

  Director

 • Michelle Jenner portait

  Michelle Jenner

  Sara (voice)

 • Dani Rovira portait

  Dani Rovira

  Richard Carson (voice)

 • Carme Calvell portrait

  Carme Calvell

  Mike Goldwing (voice)

 • Javier Balas portrait

  Javier Balas

  Marty Farr (voice)

Trailers

Race Naar de Maan

Op zoek naar Race Naar de Maan? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Race Naar de Maan streamen

Het streamen van movies als Race Naar de Maan heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Race Naar de Maan waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Race Naar de Maan dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Race Naar de Maan downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Race Naar de Maan te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Race Naar de Maan torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Race Naar de Maan trailer

Weet je nog niet zeker of Race Naar de Maan jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.