Race Naar de Maan
%
59

Race Naar de Maan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Race Naar de Maan

Moeite met waar je nou Race Naar de Maan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Race Naar de Maan

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Mike Goldwing maakt samen met zijn opa Frank, zijn vrienden Amy en Marty en een slimme hagedis een avontuurlijke reis naar de maan. Ze willen een miljonair die snode plannen heeft om zichzelf de nieuwe en gevaarlijke energiebron helium-3 toe te eigenen tegenhouden.

Regisseur en acteurs

 • Enrique Gato portait

  Enrique Gato

  Director

 • Michelle Jenner portait

  Michelle Jenner

  Sara (voice)

 • Dani Rovira portait

  Dani Rovira

  Richard Carson (voice)

 • Carme Calvell portrait

  Carme Calvell

  Mike Goldwing (voice)

 • Javier Balas portrait

  Javier Balas

  Marty Farr (voice)

Trailers

Race Naar de Maan

Zin om Race Naar de Maan lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Race Naar de Maan te bekijken voor je op een rijtje.

Race Naar de Maan downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Race Naar de Maan downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Race Naar de Maan. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Race Naar de Maan er ook in SD heel goed uit.

Race Naar de Maan streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Race Naar de Maan net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Race Naar de Maan hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Race Naar de Maan helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Race Naar de Maan torrent

Denk je dat je om Race Naar de Maan te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Race Naar de Maan trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Race Naar de Maan de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.