Race Naar de Maan
%
59

Race Naar de Maan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Race Naar de Maan

Moeite met waar je nou Race Naar de Maan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Race Naar de Maan

Samenvatting

Mike Goldwing maakt samen met zijn opa Frank, zijn vrienden Amy en Marty en een slimme hagedis een avontuurlijke reis naar de maan. Ze willen een miljonair die snode plannen heeft om zichzelf de nieuwe en gevaarlijke energiebron helium-3 toe te eigenen tegenhouden.

Regisseur en acteurs

 • Enrique Gato portait

  Enrique Gato

  Director

 • Michelle Jenner portait

  Michelle Jenner

  Sara (voice)

 • Dani Rovira portait

  Dani Rovira

  Richard Carson (voice)

 • Carme Calvell portrait

  Carme Calvell

  Mike Goldwing (voice)

 • Javier Balas portrait

  Javier Balas

  Marty Farr (voice)

Trailers

Race Naar de Maan

Race Naar de Maan streamen

Race Naar de Maan streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Race Naar de Maan downloaden

Zin om Race Naar de Maan te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Race Naar de Maan te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Race Naar de Maan torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Race Naar de Maan makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Race Naar de Maan trailer

Wil je er zeker van zijn dat Race Naar de Maan jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.