Race Naar de Maan
%
59

Race Naar de Maan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Race Naar de Maan

Moeite met waar je nou Race Naar de Maan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Race Naar de Maan

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Mike Goldwing maakt samen met zijn opa Frank, zijn vrienden Amy en Marty en een slimme hagedis een avontuurlijke reis naar de maan. Ze willen een miljonair die snode plannen heeft om zichzelf de nieuwe en gevaarlijke energiebron helium-3 toe te eigenen tegenhouden.

Regisseur en acteurs

 • Enrique Gato portait

  Enrique Gato

  Director

 • Michelle Jenner portait

  Michelle Jenner

  Sara (voice)

 • Dani Rovira portait

  Dani Rovira

  Richard Carson (voice)

 • Carme Calvell portrait

  Carme Calvell

  Mike Goldwing (voice)

 • Javier Balas portrait

  Javier Balas

  Marty Farr (voice)

Trailers

Race Naar de Maan

Benieuwd naar Race Naar de Maan? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Race Naar de Maan kunt bekijken.

Race Naar de Maan streamen

Wil je Race Naar de Maan streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Race Naar de Maan gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Race Naar de Maan downloaden

movies als Race Naar de Maan kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Race Naar de Maan. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Race Naar de Maan. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Race Naar de Maan torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Race Naar de Maan te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Race Naar de Maan trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Race Naar de Maan je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!