Caracas
%
57

Caracas

Kijk Caracas

Moeite met waar je nou Caracas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Despite its South-of-the-Border title, Caracas is an Austrian love triangle. Gas-station owner Gerhard Zehmann is saddled with cheating wife Regina Bill. The man would like to escape to Venezuela, but he can't unload his wife. Then he meets a woman who is the exact double of his wife (also played by Regina Bill, of course). Falling in love with this clone, the husband hatches a plan. He'll murder his wife, then leave for Venezuela with her look-alike so as not to arouse suspicion. Are foolproof plans like these ever really foolproof?

Caracas

Veel gehoord over Caracas en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Caracas heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Caracas streamen

Wil je Caracas, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Caracas zelfs gratis kijken.

Caracas downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Caracas ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Caracas er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Caracas torrent

Op zoek naar een torrent van Caracas? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Caracas te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Caracas trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Caracas. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.