Carbon Copy
%
48

Carbon Copy

Kijk Carbon Copy

Moeite met waar je nou Carbon Copy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This discovery of severely decomposed corpses leads Ben to an old abandoned Military transport truck. Compelled by his duty and curiosity, Ben explores the truck to find an arsenal of old military weapons, equipment, and in one crate, a mysterious device that Ben discovers has cloned him. Now Ben is caught with the fight to survive being attacked by his evil clones.

Carbon Copy

Carbon Copy streamen

Carbon Copy streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Carbon Copy downloaden

Zin om Carbon Copy te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Carbon Copy te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Carbon Copy torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Carbon Copy makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Carbon Copy trailer

Wil je er zeker van zijn dat Carbon Copy jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.