Cardboard Boxer
%
64

Cardboard Boxer

Bekijk de trailer

Kijk Cardboard Boxer

Moeite met waar je nou Cardboard Boxer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A homeless man is recruited by a bunch of rich kids to fight other impoverished people.

Regisseur en acteurs

 • Knate Gwaltney portrait

  Knate Gwaltney

  Director

 • Knate Lee portrait

  Knate Lee

  Director

 • Thomas Haden Church portait

  Thomas Haden Church

  Willie

 • Terrence Howard portait

  Terrence Howard

  Pope

 • Boyd Holbrook portait

  Boyd Holbrook

  Pinky

 • Rhys Wakefield portait

  Rhys Wakefield

  J.J.

 • Macy Gray portait

  Macy Gray

  Den Mother

Trailers

Cardboard Boxer

Zin om Cardboard Boxer lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cardboard Boxer te bekijken voor je op een rijtje.

Cardboard Boxer downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cardboard Boxer downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cardboard Boxer. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cardboard Boxer er ook in SD heel goed uit.

Cardboard Boxer streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cardboard Boxer net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cardboard Boxer hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cardboard Boxer helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cardboard Boxer torrent

Denk je dat je om Cardboard Boxer te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cardboard Boxer trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cardboard Boxer de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.