Careful

Careful

Kijk Careful

Moeite met waar je nou Careful moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In the remote Alpine village of Tolzbad at the turn of the century, people talk quietly and restrain their movements lest avalanches come and kill them. This atmosphere lends itself to repressed emotions - shown through the parallel stories of butler student Johann lusting after his mother (an old flame of the mysterious Count Knotkers) and Klara's attraction to her father (who lusts after his other daughter), leading to duels and suicidal plunges galore. All this is shot in the style of an early German sound film, complete with intertitles, deliberately crackly soundtrack and 'hand-tinted' colour effects.

Careful

Zin om Careful lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Careful te bekijken voor je op een rijtje.

Careful downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Careful downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Careful. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Careful er ook in SD heel goed uit.

Careful streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Careful net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Careful hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Careful helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Careful torrent

Denk je dat je om Careful te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Careful trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Careful de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.