Cargo
Bekijk de trailer

Kijk Cargo

Moeite met waar je nou Cargo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cargo

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Cargo brengt het ruwe verhaal van drie broers die het familiebedrijf in de visserij proberen te redden van de ondergang. De passie voor hun vak maar ook voor hun geliefden drijft hen echter tot wanhopige acties. De hoofdrollen worden vertolkt door Sam Louwyck (Jean Broucke), Wim Willaert (Francis Broucke) en Sebastien Dewaele (William Broucke). Andere rollen zijn weggelegd voor Roland Van Campenhaut (Leon Broucke), Chiel Vande Vyvere (Vico Broucke), Josse De Pauw, Barbara Sarafian, Gilles De Schryver en Mathias Sercu.

Regisseur en acteurs

 • Gilles Coulier portrait

  Gilles Coulier

  Director

 • Sam Louwyck portrait

  Sam Louwyck

  Actor

 • Wim Willaert portrait

  Wim Willaert

  Actor

 • Sebastien Dewaele portrait

  Sebastien Dewaele

  Actor

Trailers

Cargo

Wil je Cargo kijken? De movie van Gilles Coulier uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cargo op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cargo met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cargo downloaden

Het downloaden van Cargo is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cargo ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cargo streamen

Het streamen van Cargo heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cargo online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cargo kijkt. Ideaal!

Cargo torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cargo. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cargo trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cargo voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.