Cargo
Bekijk de trailer

Kijk Cargo

Moeite met waar je nou Cargo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cargo

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme berg schulden. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug naar huis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. En Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon. Cargo is het rauwe verhaal van een familie die tot de rand van de afgrond wordt gedreven.

Regisseur en acteurs

 • Gilles Coulier portrait

  Gilles Coulier

  Director

 • Sam Louwyck portrait

  Sam Louwyck

  Actor

 • Wim Willaert portrait

  Wim Willaert

  Actor

 • Sebastien Dewaele portrait

  Sebastien Dewaele

  Actor

Trailers

Cargo

Veel gehoord over Cargo en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cargo heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cargo streamen

Wil je Cargo, de movie met Sam Louwyck, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cargo zelfs gratis kijken.

Cargo downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cargo ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cargo er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cargo torrent

Op zoek naar een torrent van Cargo? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cargo te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cargo trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cargo. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.